unknown
×

Specifikációk

INCI
Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol
Adalékanyagok
E vitamin
Tartósítószerek
nélkül
Aktív tartalom
min 55 % | min 1.0 mio IU/g
Megjelenés
folyékony, zöldessárga
Oldhatóság
olajban
Adagolás
0.05 - 0.5 %
Főbb jellemzők
antioxidáns, regeneráló, bőrjavító, tónusjavító, ránctalanító, öregedésgátló
Kiemelt javallatok
ráncok, finom vonalak
BŐRÁPOLÁS
Balzsamok, Szemránckrémek, Arckrémek, Arcolajok, Szérumok, Kezelések
TESTÁPOLÁS
Testvajak, Balzsamok, Testolajok, Krémek, Lotionok, Kézkrémek
FÉNYVÉDELEM
Napozás utáni testápolók
BŐRTÍPUS
Minden bőrtípus, Érett
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen, gyermekek elől elzárva tartandó

A vitamin

Megbízható társ a bőröregedési folyamatok ellen és az UV-sérült bőr megjelenésének javításában, elősegíti a bőr megújulását, ösztönzi a kollagénképződést és fenntartja a bőr vitalitását.

BővebbenKevesebbet
1 389,89 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1073
0
Lehet, hogy tetszeni fog

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden használati utasítást, óvintézkedést, ... lehetséges interakciókat, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, és pontosságuk nem garantálható. Az Elemental nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozik a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.

Menü

Beállítások