unknown
×

Natúr pigmentek, színezők

Aktív szén por

A jelenleg ismert egyik legerősebb természetes nedvszívó anyag, amely kiváló összetevője az arcpakolásoknak vagy testápolóknak, hogy segítsen eltávolítani a szennyeződéseket, maradványokat, méreganyagokat vagy a...

2 057,40 Ft
(39)

Alkannagyökér por

Természetes színezőanyag kozmetikumokhoz, szappanokhoz, gyertyákhoz és a haj szinezéséhez. Rubinvörös színt kölcsönöz az olajos készítményeknek, és a felhasznált mennyiségtől és a készítmény lúgosságától függően...

1 828,80 Ft
(13)

Annatto urucum por

Nagyon gazdag antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező karotinoidokban, természetes védelmet nyújt a leégett sejtek ellen. Elősegíti a barnulást, felkészíti a bőrt a napozásra, ragyogó megjelenést biztosít. Narancsos...

2 171,70 Ft
(24)

Festőbuzér por

Természetes színező hajmaszkok készítéséhez használják, a haj eredeti színétől függően vöröses, lazacos vagy mahagóni árnyalatokat vagy tükröződéseket ad. Szappanfestésre is alkalmas.

3 886,20 Ft
(21)

Kozmetikai pigment Fehér hidrofil

A fitinsavval kezelt természetes kozmetikai pigmentfelület egyszerű vízbázisú smink- és bőrápolási termékek készítését teszi lehetővé. Könnyű árnyalatbeállítás, hő- vagy hideg eljárással használható.

1 600,20 Ft
(4)

Kozmetikai pigment Fekete hidrofil

A fitinsavval kezelt természetes kozmetikai pigmentfelület egyszerű vízbázisú smink- és bőrápolási termékek készítését teszi lehetővé. Könnyű árnyalatbeállítás, hő- vagy hideg eljárással használható.

1 828,80 Ft
(3)
1-32 / 52 elem mutatása

Az ásványok szépsége

Az ásványi pigmentek a természetben található különböző ásványokból származnak. Ezek közé tartoznak a vas-oxidok, a csillám, a titán-dioxid és a cink-oxid. Minden ásványnak megvannak a maga egyedi vizuális jellemzői, amelyek hozzájárulnak az élénk színek létrehozásához. A vas-oxidok például vörös, narancssárga és sárga árnyalataikról ismertek, míg a csillám csillogó hatást keltenek. Ezek az ásványi anyagok nemcsak színt adnak a kozmetikumoknak, hanem további előnyöket is biztosítanak, például UV-védelmet és gyulladáscsökkentő tulajdonságokat.

Természetes vs. szintetikus: Mi a különbség?

Az utóbbi években egyre nagyobb aggodalomra ad okot a szintetikus pigmentek kozmetikumokban való használata. A természetes pigmentek viszont természetes forrásokból származnak, és biztonságosabb alternatívának számítanak. Nem tartalmaznak durva vegyi anyagokat vagy toxinokat, amelyek károsak lehetnek a bőrre. Emellett a természetes pigmentek élénk színeket biztosítanak anélkül, hogy a minőség rovására mennének.

A természetes színezékek sokoldalúsága

A természetes színezékek a színek széles skáláját kínálják, amelyek különböző kozmetikai termékekhez alkalmasak. A természetes színezékek a földi tónusoktól a merész és élénk árnyalatokig használhatók alapozókban, rúzsokban, szemhéjfestékekben és még sok másban. Lehetővé teszik a testreszabást is, mivel különböző pigmentek összekeverésével különböző árnyalatok hozhatók létre. A teljesen természetes kozmetikai termékek iránti növekvő kereslettel a természetes színezékek használata egyre nagyobb teret hódít.

A természet átölelése a kozmetikumokban

Ahogy a fogyasztók egyre tudatosabbá válnak a kozmetikumok összetevőivel kapcsolatban, a természetes pigmentek és színezőanyagok iránti kereslet egyre nő. Ezek a természetes források nemcsak gyönyörű színeket biztosítanak, hanem a bőr számára is további előnyöket nyújtanak. A természetes pigmentek és színezőanyagok használatával fokozhatjuk szépségünket, miközben a természet ajándékait is magunkévá tehetjük. Miért ne választanánk tehát olyan kozmetikai termékeket, amelyek nem csak jól nézünk ki, hanem táplálják és védik is bőrünket?

A szépség valóban belülről fakad, és a természetes pigmentek és színezőanyagok ezt bizonyítják. Reméljük, hogy ez a rész betekintést nyújtott Önnek a természetes pigmentek és színezőanyagok világába, és arra ösztönözte, hogy beépítse őket a szépségápolási rutinjába.

Önnek valók a természetesek a pigmentek és a színezők?

Most, hogy már ismeri a természetes pigmentek és színezékek szépségét és előnyeit, már csak Önön múlik, hogy eldöntse, hogy megfelelő választás-e a kozmetikai termékeihez. Akár egy természetesebb alternatívát keres, akár egyszerűen csak néhány élénk színt szeretne hozzáadni a szépségápolási rutinjához, a természetes pigmenteket és színezékeket érdemes megfontolni. Menjen tehát előre, és ölelje magához a természet csodáit kozmetikai termékeiben. Bőre meg fogja köszönni! Válasszuk tudatosan a természetes és fenntartható lehetőségeket, amikor csak lehetséges.

BővebbenKevesebbet

Kategóriák

Beállítások

Hozzon létre egy fiókot a kívánságlisták használatához

Bejelentkezés