unknown
×

Kozmetikai alapok

Hajbalzsam alap natúr

Tápláló bio vajakat és olajokat tartalmazó, természetes, illatmentes hajkondicionáló alap, amelyhez csak illóolajokat vagy hatóanyagokat kell hozzáadni, hogy egyedi hajmaszkot vagy kondicionálót alkosson.

2 268,86 Ft
(25)

Krémalap Bio

Hidratáló és tápláló összetevőkkel gazdagított, természetes, illatmentes testápoló alap, amelyhez csak illóolajokat vagy hatóanyagokat kell hozzáadni a bőrápoláshoz vagy aromaterápiához használt testápoló krémek...

1 943,10 Ft
(46)
Kifogyott

Professzionális Krémalap

Biomimetikus komplex krémalap az egészséges bőr elősegítésére, bőrazonos anyagokból áll, ideális alap a dermatokozmetikai készítményekhez, alkalmas a bőr védőgátjának megóvására és regenerálására, hidratáló, nyugtató...

5 372,10 Ft
(30)

Szájfény alap

Növényi alapú, magas viszkozitású, pasztaszerű olaj, amely szájfény, balzsam és rúzs formulákhoz alkalmas. Fényes és nedves csillogást ad a bőrnek, könnyen kezelhető, lágyító és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik....

1 943,10 Ft
(17)
1-5 / 5 elem mutatása

Természetes kozmetikai alapanyagok

A természetes kozmetikai alapanyagok tökéletes választás azok számára, akik természetes összetevőket használnak bőrápolási rutinjukban. Az Ellementalnál számos természetes kozmetikai alapot kínálunk, amelyek mentesek a durva vegyi anyagoktól és adalékanyagoktól. Természetes bázisainkat gondosan, természetes összetevőkből állítottuk össze, így kíméletesek a bőrhöz, miközben táplálják és hidratálják azt.

Hisszük, hogy a természetes összetevők használata a bőrápoló termékekben nemcsak a bőrének, hanem a környezetnek is jobb.

Személyre szabható kozmetikai alapanyagok

Az Ellementalnál megértjük, hogy mindenki bőre egyedi és eltérő igényeket támaszt. Ezért kínálunk személyre szabható kozmetikai alapokat, amelyekkel Ön személyre szabott, az Ön bőrtípusára és problémáira szabott terméket állíthat össze. Személyre szabható alapjainkat különböző adalékanyagokkal, például illóolajokkal, növényi kivonatokkal és vitaminokkal lehet keverni, hogy személyre szabott bőrápolási megoldást hozzon létre, csak az Ön számára.

Sokoldalú kozmetikai alapanyagok

Kozmetikai bázisaink nem korlátozódnak egyetlen konkrét felhasználási területre. Tökéletes alapként szolgálhatnak különböző bőrápolási termékekhez, például hidratáló krémekhez, szájfényhez, hajkondicionálóhoz és még sok máshoz. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy kísérletezzen és termékek széles skáláját hozza létre anélkül, hogy mindegyikhez különböző alapokat kellene vásárolnia.

Könnyen használható kozmetikai bázisok

Megértjük, hogy nem mindenkinek van ideje vagy szakértelme arra, hogy a semmiből készítse el saját bőrápolási termékeit. Ezért kínálunk könnyen használható kozmetikai alapokat, amelyek minimális erőfeszítést igényelnek, és közvetlenül a tartályból használhatók. Alapjaink kezdőbarátok, és részletes használati utasítással érkeznek, így bárki számára egyszerűvé válik saját testreszabott bőrápolási termékeinek elkészítése.

A kozmetikai bázisok Önnek valók?

Ha Ön olyan ember, aki szeretné kezébe venni az irányítást bőrápolási rutinja felett, és természetes, személyre szabott termékeket szeretne használni, akkor a kozmetikai bázisok mindenképpen Önnek valók. Az Ellemental természetes, személyre szabható, sokoldalú és könnyen kezelhető kozmetikai bázisok kínálatával tökéletes bőrápolási rutint hozhat létre, amely megfelel az egyéni igényeinek.

BővebbenKevesebbet

Kategóriák

Beállítások

Hozzon létre egy fiókot a kívánságlisták használatához

Bejelentkezés