unknown
×

Aromadiffúzor, Sunshine Pink

Sunshine aromaterápiás diffúzorunkat úgy terveztük, hogy harmonikusan illeszkedjen az autójába vagy személyes helyiségébe, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint az USB tápegység és az automatikus kikapcsolás a nagyobb biztonság érdekében. Hatékony diffúziós eljárása egyenletesen eloszlatja az illóolajok jótékony hatásait és illatát az egész térben. Az aromaterápiás diffúzorok egyszerű és biztonságos módja annak, hogy megtapasztalja az illóolajok terápiás előnyeit.

BővebbenKevesebbet
Korlátozott akciós ajánlat
8 749,46 Ft 10 293,86 Ft
-15%
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Termék kód:
X-4398
Összehasonlítom0
Hozzáadom a kívánságlistához(3)

Aromadiffúzor, Sunshine Pink előnyök

Kategóriák

Beállítások

Hozzon létre egy fiókot a kívánságlisták használatához

Bejelentkezés