unknown
×

Specifikációk

INCI
Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil
Státusz
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aktív tartalom
min 50 %
Megjelenés
folyékony, közepes viszkozitású, sárgásbarna
Oldhatóság
olajban
Adagolás
0.1 - 0.5 %
Főbb jellemzők
bőrnyugtató, öregedésgátló, ránctalanító, antioxidáns, bőrpuhító, hidratáló, védő
Alkalmas
kozmetika, aromaterápia, smink, masszázs, fényvédelem, kezelések
BŐRÁPOLÁS
Balzsamok, Szemránckrémek, Arckrémek, Arcolajok, Szérumok, Borotválkozás/aftershave , Kezelések
TESTÁPOLÁS
Balzsamok, Testvajak, Testolajok, Krémek, Lotionok, Lábkrémek, Kézkrémek, Testápoló tömbök, Masszázsolajok, Körömolajok/krémek, Kenőcsök/balzsamok
HAJÁPOLÁS
Szakállolajok, Kondicionálók, Hajszérumok, Sampon tömb, Kezelések
FÉNYVÉDELEM
Napozás utáni testápolók, Krémek, Napolajok
GYEREKEK
Balzsamok, Higiéniai termékek, Krémek
SMINK
Arcpirosítók, Korrektorok, Alapozók, Ajakbalzsamok, Rúzsok/szájfények
BŐRTÍPUS
Minden bőrtípus
HAJTÍPUS
Minden hajtípus
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

E vitamin

Teljesen természetes hatóanyag és antioxidáns, mely alkalmas bőr- és hajápoló készítményekhez, hatékony antioxidáns növényi olajokhoz, növényi vajakhoz és illóolajokhoz.

BővebbenKevesebbet
1 223,01 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1189
0
Lehet, hogy tetszeni fog

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden használati utasítást, óvintézkedést, ... lehetséges interakciókat, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, és pontosságuk nem garantálható. Az Elemental nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozik a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.

Menü

Beállítások