×

Rólunk

Az Elemental egy olyan családi vállalkozás, amely küldetésének tartja, hogy hatékony, eredményes tiszta termékeket és megoldásokat kínáljon. A kozmetikai és aromaterápiás termékek a legmagasabb színvonalon dolgoznak az Ön javára.

Szakértőink lelkesen dolgoznak az olyan bőr- és hajápolás területén megjelenő legújabb tudományos felfedezések azonosításában, valamint a növényi kivonatok és innovatív eszközök hasznosításában, amelyek gazdagon tartalmaznak bizonyítottan hatékony anyagokat.

PRÉMIUM KOZMETIKUMOK

A bőrápolás egy igazi biotudomány, amely a természetben feltételez egy kis varázslatot, amit soha nem értettünk meg teljesen, de amelyben mindent figyelembe kell vennünk az összetevő molekulájának méretétől vagy az anyag pH-értékétől kezdve egészen addig, hogy az összetevő hogyan változik a bőrrel való érintkezéskor.

Szomjas tanulással megismerünk és ajánlunk biokompatibilis kozmetikumokat, az Ön kihívásai és elvárásai arra ösztönöznek bennünket, hogy innovatívabbak legyünk, új képleteket fogalmazzunk meg még hatékonyabb megoldásokat kínáljunk.

Ön, a segítségünkkel a megfelelő döntéseket hozva, létrehozhatja saját bőr- és hajápolási rutinját, amelynek a teljesítménye felülmúlhatja a szokásos kozmetikai márkájú megoldásokat. Hiszünk abban, hogy az eredmények magukért beszélnek.

Mi egy vegyészek és szaktechnikusok által vezetett családi vállalkozás vagyunk, amely a legmagasabb minőségű termékek, a megfelelő tudás és a tartalmas ismeretterjesztés mellett kötelezte el magát.

Több mint egy évtizedes tapasztalatunkkal minden tevékenységünkben a kiválóságra törekszünk, és büszkén állunk minden termékünk mögött.

AZ AROMATERÁPIA IRÁNTI SZERETET

Az aromaterápia igazi művészet, amelynek össze kell fonódnia a komplexitása alázatos és tiszteletteljes kutatásával, a tanulmányok elemzésével és az emberi test javára értékesíthető előnyök azonosításával.

Bármilyen jeligét, mottót és minősítést tulajdonítunk az illóolajoknak, valódi értéküket csak a releváns anyagok pontos összetételére és koncentrációjára vonatkozó információk és elemzések támasztják alá. Csak így biztosítható, hogy az illóolaj használata meghozza a várt eredményt.

Minden ELLEMENTAL illóolaj tiszta, eredeti, megfelel az E.O.B.B.D szabványnak, teljes fizikai-kémiai elemzéssel rendelkezik.

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel termék- és receptkínálatunkat, és próbáljon ki valami újat még ma. Örömmel várjuk, hogy szolgáltatásainkkal kiváló vásárlói élményt nyújtsunk Önnek.

Vegyészeti csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon minden kérdésére, és végigkísérje Önt a DIY kozmetikai útja során.

Köszönjük, hogy minket választott!

TANÚSÍTVÁNYOK? IGEN!

Az egyik legelismertebb biotanúsítványt választottuk, az Ecocert / COSMOS szabványt. Az Ecocert France felügyeli biokozmetikumaink teljes választékát a nyersanyagbeszerzéstől a gyártáson, a palackozáson, a csomagoláson, a tároláson keresztül, egészen a kiszállításig.

A termékek minőségét, biztonságát, nyomon követhetőségét és címkézését, a megfelelő higiéniai szabályok betartását, a készletek nyilvántartását, a belső és kereskedelmi dokumentumokat, valamint minden gyakorlatot szigorú kritériumok alapján követnek és ellenőríznek.

Termékeinket, a dokumentáció ellenőrzésével párhuzamosan, minőségellenőrző laboratóriumunkban rendszeresen átvizsgáljuk, ezáltal biztosítva a megfelelőséget.

tanúsítványaink >>

Szenvedélyesen rajongunk a természetből eredő termékekért, az aromaterápiáért, a zöld kozmetikumokért, a tiszta szépségért és mindazért a kreativitásért, amely ezeket egyesíti.

Egyik prioritásunk releváns és közérthető információkhoz való hozzáférés biztosítása. Csak ezek birtokában tud Ön helyes döntéseket hozni!

A természet ELEMEI & az ELLEMENTAL

Az Ellemental termékpalettája a természet ELEMEIRE alapszik:

Föld - olajok, agyagok, növényi porok, ásványi anyagok, viaszok, növényi vajak

Víz - virágvizek, hidrolátumok, felületaktív anyagok, vizes kivonatok

Éter - illóolajok, aromás kivonatok, illatanyagok

Tűz - hatóanyagok, tömény kivonatok Idő – tartósítószerek, antioxidánsok

Alapvető felfogás, hogy az ember és a természet szimbiózisban van egymással, kölcsönös előnyökkel, amelyet nem szabad ellentmondásos beavatkozásokkal megváltoztatni.

ÖKOLÓGIA – VIGYÁZUNK A TERMÉSZETRE ÉS MAGUNKRA

Tároló és csomagolóanyagok ökológiai szempontból nézve A környezetszennyezés ma az emberiség egyik legnagyobb problémája, és mindannyian érezzük a hatását.

A környezetvédelem fontos szempont vállalkozásunkban, nap mint nap ügyelünk arra, hogy tevékenységünk a lehető legnagyobb mértékben környezetbarát legyen.

A tevékenységi körünkben legrangosabbak közé tartozó Ecocert Cosmos bio tanúsítvány és az Ecocert ökológiai tanúsítvány megszerzése a gyártási, adagolási és csomagolási folyamatokra vonatkozó szabványok betartásának biztosítását is magába foglalja.

további részletek...

Akkor hozhatjuk meg a legmegfelelőbb döntéseket, ha lényegretörő, speciális kutatásokon és tanulmányokon alapuló, jól összeszerkesztett információk állnak a rendelkezésünkre.

Termékeinket a tulajdonságaik és felhasználási módjainak világos, egyértelmű leírásával mutatjuk be. Hatásaik és előnyeik könnyebb megértése érdekében bemutatunk felhasználási módjukhoz való példarecepteket, valamint csatoljuk a szükséges tehnikai dokumentációt.

A főbb kategóriákban a jól ismert, népszerű és keresett termékek, de a modern, újonnan kifejlesztett különlegességek, ritkaságok, anyagok és összetevők is megtalálhatók.

Termékeinket kínáljuk kis kiszerelésben, nagy kiszerelésben és nagy mennyiségben, természetes vagy minősített bio változatban; palettánkon vannak olyan termékek, amelyek híresek, vagy különlegesek amelyek nevét is nehéz kiejteni – mindez úgy lett kigondolva, hogy egy folyamatosan bővülő, változatos és különleges termékeket tartalmazó kínálat álljon az ügyfeleink rendelkezésére.

Szenvedélyünkké vált, hogy bemutassuk a legjobb növényi olajok, illóolajok, kivonatok és kozmetikai hatóanyagok előnyeit, megtaláljuk a hagyományos kozmetikai összetevők gyógynövényi alternatíváit; új termékeket, új recepteket kutatunk fel és tesztelünk.

Termékeinket az alap forrásból szerezzük be a világ minden tájáról, szigorúan válogatott kis- és nagytermelőktől hozzuk, amit aztán mindenféle közvetítési és agresszív marketing költségek nélkül teszünk mindenki számára elérhetővé.

Termékeink hozzáadott értéke a képzést és oktatást magábafoglaló tényező. Kutatásokat végzünk, tesztelünk, dokumentálódunk, folyamatosan fejlesztjük önmagunkat, recepteket fogalmazunk, oktatóanyagokat készítünk, külömböző bemutató anyagokat filmezünk - mindent megteszünk, hogy Ön a keresett válaszokat nálunk megtalálja.

Menü

Beállítások