unknown
×

Eszközök

Csőrös nyomópalack

Kézzel készített szappanok és kozmetikumok díszítésére alkalmas praktikus palack, segít az anyag pontos elosztásában, hasznos színes betétek, örvényes motívumok és egyéb kreatív díszítőelemek készítéséhez.

419,48 Ft
(9)

Elektromos minimixer

2 sebességes kézi keverő, amely alkalmas különböző folyékony vagy félig viszkózus kozmetikai készítmények, például krémek, emulziók, krémek, gélek keverésére.

5 322,95 Ft
(24)

Elemes minimixer

Praktikus, vezeték nélküli kézi keverő, amely alkalmas különböző folyékony vagy félvizes kozmetikai készítmények, például krémek, emulziók, krémek, gélek keverésére.

2 508,89 Ft
(16)

Főzőpohár, 50 ml

Kozmetikai alapanyagok és összetevők vízfürdőben történő melegítésére vagy megolvasztására alkalmas. Készítményeink összeállítására is szolgál.

462,92 Ft
(15)

Kétvégű inox spatula

Kétvégű spatula, mely alkalmas száraz összetevők, porok, pigmentek kezelésére, valamint kis mennyiségű anyagok vagy kozmetikai készítmények keverésére. Egyik vége lapos, a másik hajlított. Hossza: 12 cm.

532,64 Ft
(26)

Mérőhenger 10 ml

Folyadékok és oldatok meglehetősen pontos mérésére szolgál. Oszlop alakú, a stabilitás érdekében talppal ellátott. Kiöntőcsővel és 0,2 ml-es beosztással rendelkezik.

232,03 Ft
(3)

Mérőhenger, üveg, 25 ml

Folyadékok és oldatok meglehetősen pontos mérésére szolgál. Oszlop alakú, a stabilitás érdekében talppal ellátott. Kiöntőcsővel és 0,5 ml-es beosztással rendelkezik.

41,54 Ft 51,44 Ft
-20%
(12)

Mini habverő

Kisméretű keverőeszköz, amely különböző kozmetikai készítmények készítéséhez, összetevők keveréséhez, homogenizáláshoz és kézi emulgeáláshoz használható.

283,46 Ft
(41)

Mini tölcsér

Kisméretű tölcsér, amely folyékony termékek szűk nyakú tartályokba történő átöntésére alkalmas. Még a kínálatunkban elérhető legkisebb üvegcsékhez is megfelel.

224,03 Ft
(26)

Minikefe

Kisméretű kefe, amely alkalmas tartályok, palackok, tubusok és különböző kozmetikai tárolók tisztítására.

200,03 Ft
(21)

Nanokefe

A kozmetikai és egyéb tartályok tisztítására alkalmas, apró kefe még a nehezebben hozzáférhető területeket vagy kis részeket és keskeny nyílásokat is eléri.

234,32 Ft
(16)

Pasteur pipetta, 3 ml

Lehetővé teszi kis mennyiségű folyékony összetevők, úgy mint olajok, folyékony kivonatok, hatóanyagok, összetevők mintavételét, kimérését és ellenőrzött adagolását.

28,58 Ft
(47)

Rúzs öntőforma

Rúzsok, ajakbalzsamok és egyéb kozmetikai rúdak kiöntésére alkalmas öntőforma. A kiöntött rúzs vagy ír beleillik az ajánlatunkban szereplő rúzsos tubusba.

308,61 Ft
(10)

Rúzs öntőforma szett

Minőségi és könnyen használható formázó készlet rúzsok, szilárd ajakbalzsamok és fedőfestékek készítéséhez. Illeszkedik a kínálatunkban található rúzsos tartályhoz.

677,80 Ft
(1)
1-32 / 39 elem mutatása

Eszközök a DIY kozmetikumokhoz

A DIY-kozmetikumok készítése olyan tevékenység, amellyel pénzt spórolhat, csökkentheti a hagyományos kozmetikumokban található vegyi anyagoknak való kitettséget, és ellenőrizheti az egyes termékek hatékonyságát. A kezdéshez fontos, hogy a megfelelő anyagok és eszközök kéznél legyenek.

A leggyakoribb eszközök közé tartoznak a keverőtálak, spatulák, mérőlécek, tölcsérek, Berzelius főzőpohár, pH mutató, mérlegek és pipetták. Ha ezek az eszközök a rendelkezésére állnak, nemcsak időt spórolhat, de a saját készítésű kozmetikumok használata biztonságos és könnyen tárolható.

A DIY kozmetikumok elengedhetetlen eszközei

A DIY kozmetikumok készítéséhez az egyik legfontosabb eszköz a mérőkészlet. Ez magában foglalja a mérőkanalakat, a mérőhengereket és a mérlegeket, hogy biztosítsa az összetevők pontos mérését. Ezenkívül egy jó minőségű keverőgép segít abban, hogy termékei sima és egyenletes textúrát kapjanak.

Alapvető felszerelés a DIY kozmetikumokhoz

Az eszközök mellett vannak olyan alapvető felszerelések is, amelyekkel minden DIY kozmetikum-készítőnek rendelkeznie kell. Ezek közé tartozik egy hőforrás, például egy bain-marie vagy egy tűzhely az alapanyagok megolvasztásához és felmelegítéséhez. A hőmérő szintén fontos a hőmérséklet ellenőrzéséhez a kozmetikumok készítése közben. Az egyéb felszerelések, mint a tölcsérek és pipetták hasznosak az összetevők adagolásához és a pontos mennyiségek biztosításához.

Speciális termékekhez szükséges eszközök és felszerelések

A különböző típusú DIY kozmetikumokhoz speciális eszközökre és felszerelésekre lehet szükség. Például az ajakbalzsamok készítéséhez ajakbalzsam tubusokra vagy rúzsformára, míg a testradírok készítéséhez keverőtálra és kanálra lehet szükség. Az Ellementalnál számos eszköz és felszerelés áll rendelkezésre a különböző típusú DIY kozmetikumokhoz.

Biztonsági óvintézkedések az eszközök és berendezések használatakor

Bár a DIY kozmetikumok készítése szórakoztató és kifizetődő lehet, fontos, hogy mindig a biztonságot helyezze előtérbe. Győződjön meg róla, hogy minden eszköz vagy berendezés használata előtt gondosan elolvassa az utasításokat. Használjon védőfelszerelést, például kesztyűt és védőmaszkot, amikor potenciálisan veszélyes összetevőket kezel. Használat előtt és után mindig tisztítsa és fertőtlenítse az eszközöket és felszereléseket. Ha betartja ezeket a biztonsági óvintézkedéseket, akkor nyugodtan készíthet DIY kozmetikumokat mindenféle aggodalom nélkül.

Megfelelnek Önnek az eszközök?

Ha még nem ismeri a DIY kozmetikumok készítését, a szerszámokba és berendezésekbe való befektetés ijesztőnek tűnhet. A megfelelő eszközökkel azonban időt és pénzt spórolhat, és megelőzheti a folyamat során bekövetkező baleseteket. Kezdheti az alapvető eszközökkel és felszerelésekkel, és fokozatosan bővítheti azokat, ahogy egyre jobban belejön a saját kozmetikumok készítésébe.

Az Ellemental megfizethető eszközök és felszerelések széles választékában könnyen megtalálhat mindent, amire szüksége van ahhoz, hogy elkezdje a DIY kozmetikai utazást. Tehát miért várjon? Kezdje el még ma megalkotni saját, személyre szabott kozmetikumait kiváló minőségű eszközeink és felszereléseink segítségével.

BővebbenKevesebbet

Kategóriák

Beállítások

További termékekért kattintson ide.
No products were found.

Hozzon létre egy fiókot a kívánságlisták használatához

Bejelentkezés