unknown
×

Észterek, lipid különlegességek

Butter-Perlen

Természetes, fenntartható textúraképző és puhítószer, amely különleges érzékszervi tulajdonságokkal ruházza fel a kozmetikai készítményeket. Olvadásérzetet, lágyságot, krémességet és jó eloszlathatóságot biztosít. 

2 514,60 Ft
(3)

Caprilis olaj

A caprilis vagy frakcionált kókuszolaj nem zsíros, könnyű textúrájú, átható és nagyon stabil lágyítószer. Sokoldalúan felhasználható, számos kozmetikai készítménybe beépíthető, alkalmas kombinált, zsíros vagy...

2 280,29 Ft
(106)

Coco-Silicone

Természetes eredetű, innovatív könnyű bőrápoló, amely kellemes, száraz, selymes bőrérzetet és kiváló érzékszervi profilt biztosít. Nagyon gyorsan eloszlik, eleganciát és hatékonyságot biztosít a bőr- és hajápolásban.

2 171,70 Ft
(44)

Complex Lipid22

Szabadalmaztatott lipidkomplex, amelyet növényi eredetű lipidekből állítottak össze, és úgy tervezték, hogy egy 22 éves, egészséges, fiatal felnőtt bőrfelszíni lipidprofilját eredményezze.

3 886,20 Ft

Dicaprylyl Carbonate

Innovatív, természetes eredetű, gyorsan eloszlatható, száraz puhítószer, amely jelentősen javíthatja a kozmetikai készítmények érzékszervi teljesítményét. Könnyű emolliens a modern bőrápolási koncepciókhoz.

2 286,00 Ft

Isoamyl Laurate

Jól kenhető, könnyű, teljes mértékben megújuló forrásokon alapuló bőrpuhító, amely ideális természetes formulákhoz, könnyű és nem ragadós bőrérzetet biztosít. Természetes választás a szépségápolási rutinjához.

13 373,10 Ft

Lanolin

Tiszta lanolin erős lágyító tulajdonságokkal, csökkenti a transzepidermális vízveszteséget, védi és javítja a száraz, hámló vagy sérült bőrt. Természetes módon erősíti a bőr védelmi funkcióját, széles körben...

1 073,28 Ft
(70)

Myristyl Myristate

Növényi alapú, nem zsíros, szilárd, nagy tisztaságú és jó oxidatív stabilitású lágyítószer, testet ad az emulzióknak, ápoló és puha bőrérzetet hagy, javítja az emulziók esztétikáját. Gazdag, de selymes tapintású...

2 400,30 Ft

Oliva szkvalén

Az olívaolajból származó kivételes puhító hatású, prémium minőségű természetes olaj selymes, nem zsíros tapintású. Értékes alapanyag, a kozmetikai alkalmazások széles skáláján alkalmazható, különösen az előkelő,...

3 311,27 Ft
(36)
1-10 / 10 elem mutatása

Eszterek, lipid különlegességek

Az Ellementalnál tisztában vagyunk a természetes és vegán összetevők használatának fontosságával a kozmetikai készítményekben. Ezért kínálunk természetes forrásokból, például növényi olajokból származó észtereket, amelyek így alkalmasak vegán és tiszta szépségápolási termékekhez.

Természetes és vegán észtereinket gondosan válogattuk ki egyedi tulajdonságaik és bőrápolási termékekben való hatékonyságuk alapján. Összetevőinket etikus és fenntartható módon szerezzük be, biztosítva, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi követelményeknek.

Az észterek és lipid különlegességek eredete

Az észterek szerves vegyületek, amelyek egy alkohol és egy sav reakciója során jönnek létre. Előfordulhatnak a természetben vagy szintetikusan előállítottak. A lipid különlegességek esetében a növényekben, állatokban vagy mikroorganizmusokban található zsírsavakból származnak. Mind az észtereket, mind a lipid különlegességeket évszázadok óta használják különböző alkalmazásokban, de a kozmetikumokban való felhasználásuk az utóbbi években egyre nagyobb teret nyert a természetes és vegán termékek iránti növekvő kereslet miatt.

Az észterek és a lipid különlegességek tulajdonságai

Az észterek és a lipid különlegességek egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek értékes összetevőkké teszik őket a kozmetikai készítményekben. Könnyűek, nem zsírosak és kellemes textúrájúak a bőrön. Ezek a vegyületek emolliens, hidratáló és kondicionáló tulajdonságokkal is rendelkeznek, így különböző bőrápolási termékekben, például testápolókban, krémekben és szérumokban is felhasználhatók.

Felhasználás a kozmetikai iparban

Az észterek és a lipid különlegességek széleskörűen alkalmazhatók a kozmetikai iparban. Általában emulgeálószerként, sűrítőszerként, oldószerként és illatanyagként használják őket különböző készítményekben. Kiváló hidratáló és kondicionáló tulajdonságaiknak köszönhetően hajápolási termékekben, például samponokban, kondicionálókban és hajmaszkokba is szívesen használják őket.

Az észterek és a lipidkülönlegességek továbbá természetes tartósítószerként is működhetnek, így kívánatos választásnak bizonyulnak a fenntarthatóbb és környezetbarátabb termékek előállítására törekvő gyártók számára.

Előnyök a bőr és a haj számára

Az észterek és a lipid különlegességek számos előnnyel járnak mind a bőr, mind a haj számára. Mint korábban említettük, hidratáló és kondicionáló tulajdonságaik ideális összetevőkké teszik őket a bőr- és hajápolási termékek számára. Gyulladáscsökkentő, antioxidáns és öregedésgátló tulajdonságaikról is ismertek, így értékesnek bizonyulnak az olyan gyakori bőrproblémák leküzdésében, mint a szárazság, az érzékenység és az öregedés jelei.

Az észterek és a lipid különlegességek emellett nagymértékben kompatibilisek a bőr természetes olajaival, így minden bőrtípus számára gyengédek és nem irritálóak.

Az észterek és a lipid különlegességek Önnek valók?

Ha olyan természetes és vegán kozmetikai termékeket keres, amelyek nemcsak hatékony eredményeket nyújtanak, hanem a mellékhatások kockázata is alacsony, akkor az észterek és lipid különlegességek tökéletes választás lehetnek az Ön számára. Egyedi tulajdonságaik, sokoldalú felhasználási lehetőségeik, valamint a bőrre és a hajra gyakorolt számos előnyük miatt egyre nagyobb elismerést nyernek a kozmetikai iparban.

Akár gyártó, akár fogyasztó, fontolja meg az észterek és lipidek beépítését a kozmetikai rutinjába az egészségesebb és fenntarthatóbb megoldás érdekében. Használjuk tehát a természet erejét ezekkel a csodálatos összetevőkkel! A kozmetikumokban való tudatos döntésekkel együtt pozitív hatást gyakorolhatunk egészségünkre és környezetünkre. Maradjon természetes, maradjon szép.

BővebbenKevesebbet

Kategóriák

Beállítások

További termékekért kattintson ide.
No products were found.

Hozzon létre egy fiókot a kívánságlisták használatához

Bejelentkezés