unknown
×

Szállítás és kézbesítés

Csomagok szállítása és kézbesítése

A Magyarország területére szállított csomagok költsége

Magyarország területén a 25.000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes a szállítás. Az értékhatár a termékek összértékére értendő. Egyéb feltételek vonatkoznak a partner ügyfélfiókkal rendelkező ügyfelekre.

A csomagokat a rendeléstől számított 1-3 munkanapon belül indítjuk.

A 25.000 Ft alatti rendelések szállítási költsége csomagonként 1500 Ft (ÁFA-val együtt), abban az esetben, ha a csomag nem haladja meg a 20 kg-t.

Csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti.

A különleges kedvezményes akciók idején és ünnepek előtti időszakokban előfordulhat, hogy a csomagok kézbesítése hosszabb időt vesz igénybe.

A kérésre adagolt kiszerelések szállítására nem vonatkoznak a fenti feltételek, azokat egyedi ajánlatunkban közöljük.


Ellenőrizze a rendelése állapotát

Különböző okokból kifolyólag előfordulhat, hogy egy csomag késik. A honlapunkon, ügyfélfiókjában ellenőrízheti csomagja állapotát.

Ha a honlapon elkészített rendelését 5 munkanapon belül nem kapja kézhez és a futárszolgálat sem veszi fel Önnel a kapcsolatot, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben.


Mi történik, ha nem tartózkodik a kiszállítási címen?

Amikor a csomag feladásra kerül, Ön emailben értesítést kap a csomag adataival (azonosító, kiszállítási cím, utánvétel összege), majd amikor bekerül a futárszolgálat logisztikai rendszerébe, újabb értesítés érkezik a kézbesítéssel kapcsolatos információkkal, köztük a futár telefonszámával, a kiszállítás valószínű időpontjával (egy 3 órás intervallumot neveznek meg) és azon elérhetőségekkel, ahol a kiszállítással kapcsolatos módosítást lehet kérni.


Milyen szállítási feltételek érvényesek a speciális rendelésekre?

Speciális rendelésnek számítanak nagy súlyú és/vagy nagy terjedelmű rendelések és a honlapon online nem rendelhető, kérésre adagolt termékeket tartalmazó rendelések. Ezen rendelések szállítási feltételeit a személyreszabott árajánlatok tartalmazzák, ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll telefonon, emailben vagy a Kapcsolat felületen keresztül.


Fizetési lehetőségek

A honlapon készített megrendeléseket a célországtól függően, több módon lehet fizetni: utánvéttel, bankátutalással vagy on-line, bankkártyával.

Kategóriák

Beállítások

Hozzon létre egy fiókot a kívánságlisták használatához

Bejelentkezés