unknown
×

Hámlasztók, bőrradír

AHA Gyümölcssav

Növényi kivonatokból származó, teljesen természetes hámlasztó, sejtmegújító, bőrfiatalító és ránctalanító gyümölcssav-komplex, amely javítja a bőr tónusát és állapotát, és a sima, ragyogó arcbőrért dolgozik,...

2 743,20 Ft
(42)

BHA természetes szalicilsav

Természetes ß-hidroxisav, hámlasztó, antimikrobiális és pattanásellenes hatóanyag, jelentősen hozzájárul a sejtregenerációhoz és a bőr megújulásához, hatékony a pattanások kialakulásában szerepet játszó mikrobák...

3 257,10 Ft 4 343,40 Ft
-25%
(60)

Glikolsav

Gyakran megtalálható a bőr általános megjelenésére és érzetének javítására szolgáló termékekben, a bőrfiatalító kezelésekben széles körben használt, nagyon népszerű alfa-hidroxisav (AHA). Ösztönzi az elöregedett...

3 086,10 Ft
(18)

Hibiszkuszvirág por

Szerves savakban, antociánokban és polifenolokban gazdag, finom por, amely bőrtisztító, hámlasztó és antioxidáns hatású, serkenti a bőr regenerálódását, segít erősíteni és szépíteni a hajat.

1 943,10 Ft
(22)

Írisz por

Finom, púderes, ibolyaszerű illatával az íriszport száraz samponok alapanyagaként, fehérítő fogporokban, arcmaszkok és gyengéd bőrhámlasztó készítmények alapanyagaként használják. Parfümipari alkalmazásokban is értékes.

1 371,60 Ft
(22)

Narancshéj bőrradír

Narancshéjból készült természetes hámlasztó részecskék, amelyek antioxidáns és tonizáló anyagokban gazdagok, arc- és testtisztító termékek formulázására alkalmasak.

1 714,50 Ft
(6)

Ricinusgyöngy bőrradír

Ricinusolajból készült gömbölyű gyöngyök, hámlasztó és bőrápoló tulajdonságokkal. Az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket kíméletesen eltávolítják. 100%-ban megújuló erőforrások felhasználásával készül,...

1 485,90 Ft
(10)

Tejsav

A természetben előforduló alfa-hidroxisav, savasságszabályozó, hámlasztó, bőrvilágosító és hidratáló tulajdonságokkal. Testápolási termékek széles skáláján használható.

1 257,30 Ft
(38)
1-9 / 9 elem mutatása

Hámlasztók: A sima és ragyogó bőr titka

A hámlasztók olyan kozmetikai összetevők, amelyek célja, hogy eltávolítsák az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről. Különböző termékekben, például peelingekben, hámlasztókban, szérumokban vagy maszkokban kaphatók, és különböző összetevőkből készülnek a kívánt hámlasztó hatás elérése érdekében.

Fizikai vs. kémiai hámlasztók

A hámlasztók két fő kategóriába sorolhatók: fizikai és kémiai hámlasztók. A fizikai hámlasztók csiszoló részecskéket vagy eszközöket használnak az elhalt hámsejtek fizikai súrolására, míg a kémiai hámlasztók savakat vagy enzimeket használnak azok feloldására. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei, és különböző bőrtípusok számára alkalmasak lehetnek, ezért fontos, hogy megértsük a köztük lévő különbségeket.

A hámlasztókban keresendő összetevők

A hámlasztó kiválasztásakor elengedhetetlen, hogy odafigyeljünk az összetevőkre. A leggyakoribbak és leghatékonyabbak közé tartoznak a következők:

  • Alfa-hidroxi savak (AHA-gyümölcssav): ezek a savak, például a glikolsav és a tejsav a bőr felszínén dolgoznak, hogy feloldják az elhalt hámsejteket, és ragyogóbb, simább bőrt tárjanak fel.
  • Béta-hidroxisav (szalicilsav BHA): mélységében tisztítja a bőrt, jelentősen hozzájárul a sejtregenerációhoz és a bőr megújulásához, a pattanások kialakulásában szerepet játszó mikrobák ellen hat.
  • Olajbogyómag örlemény: ez a természetes hámlasztó gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket anélkül, hogy irritációt okozna, így ideális az érzékeny bőr számára.
  • Narancshéj bőrradír: ez a C-vitaminban és antioxidánsokban gazdag hámlasztó ragyogóvá teszi a bőrt, miközben eltávolítja az elhalt hámsejteket.

Hogyan válassza ki a bőrének megfelelő hámlasztót

A megfelelő hámlasztó kiválasztása az Ön bőrtípusától és problémáitól függ. Száraz vagy érzékeny bőr esetén a legjobb, ha kíméletes hámlasztót választasz íriszporral vagy ricinusgyöngy bőrradírral. A zsíros és pattanásokra hajlamos bőrnek a BHA-k, míg az AHA-k a legtöbb bőrtípus számára alkalmasak. A használat gyakoriságát is fontos figyelembe venni; egyes hámlasztók naponta használhatók, míg másokat csak hetente egyszer vagy kétszer érdemes használni.

A hámlasztók Önnek valók?

A hámlasztás minden bőrápolási rutin egyik legfontosabb lépése, és a megfelelő hámlasztóval sima, ragyogó bőrt érhet el. Ne feledje, hogy a hámlasztót bőrtípusa és problémái alapján válassza ki, és az optimális eredmény érdekében figyeljen az összetevőkre. Rendszeres használatával jelentős javulást fog észrevenni bőre megjelenésében és textúrájában. Ne hagyja ki tehát ezt az alapvető lépést, és hagyja, hogy a hámlasztók legyenek az eddigi legjobb bőrének titka.

BővebbenKevesebbet

Kategóriák

Beállítások

További termékekért kattintson ide.
No products were found.

Hozzon létre egy fiókot a kívánságlisták használatához

Bejelentkezés