unknown
×

Szericit

×

Specifikációk

INCI
Mica
Státusz
Cosmos jóváhagyott
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
por, világosszürkétől a fehérig
Oldhatóság
porokkal keverhető, olajban diszpergálható, vízben diszpergálható
Adagolás
1 - 99 %
Részecskeméret
5–15 μm
Alkalmas
smink

Félig átlátszó ásványi púder, amely egyedülállóan sima és krémes érzetet, valamint kiemelkedő világosító és satírozó hatást biztosít a bőrön. Púderekben, alapozókban, pirosítókban és különböző sminkkészítményekben használt érzékszervi fokozó.

BővebbenKevesebbet
1 828,80 Ft
Kiszerelés
Termék kód:
M-1395-0.01
Hozzáadom a kívánságlistához(31)
Leírás Szericit

Félig átlátszó ásványi púder, amely egyedülállóan sima és krémes érzetet, valamint kiemelkedő világosító és satírozó hatást biztosít a bőrön. Púderekben, alapozókban, pirosítókban és különböző sminkkészítményekben használt érzékszervi fokozó.

TULAJDONSÁGOK

  • 100% természetes ásványi eredetű
  • púderes hordozó sminkkészítményekhez
  • kis szemcseméretű, puha tapintású anyag
  • lamellás, félig átlátszó por
  • könnyen és egyenletesen oszlik el a bőrön
  • puha és selymes érzetet ad a bőrnek
  • jó tapadás a bőrön
  • visszaveri a fényt, csökkentve a finom ráncok láthatóságát
  • világosító hatású a bőrön, nincs gyöngyházfényű töltés
  • javítja a készítmények textúráját

HASZNÁLATI JAVASLATOK

  • kozmetikai összetevő
  • laza púderek, préselt púderek, szemhéjpúderek, pirosítók, testpúderek alapjaként használható
  • folyékony vagy krémes alapozók, BB és CC krémek, korrektorok, ajakrúzsok érzékszervi fokozójaként használható
  • kiváló támogató összetevő ásványi sminkek készítéséhez
  • jól helyettesítheti a hintőport
  • a készítmények púderfázisához vagy végső fázisához adható hozzá

BIZTONSÁGI ADATOK

  • kizárólag kozmetikai célokra
  • részletek a biztonsági adatlapon
BővebbenKevesebbet
Termék részletei
M-1395-0.01

Specifikációk

INCI
Mica
Státusz
Cosmos jóváhagyott
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
por, világosszürkétől a fehérig
Oldhatóság
porokkal keverhető, olajban diszpergálható, vízben diszpergálható
Adagolás
1 - 99 %
Részecskeméret
5–15 μm
Alkalmas
smink

Specifikus referenciák

ean13
6424414014486
upc
C093-1.C04
mpn
33079000
Disclaimer
Kapcsolódó receptek

Vélemények Szericit

Értékelés átlag

5.0
14 Vélemény
Kiváló 14
Nagyon jó 0
0
Közepes 0
Gyenge 0

  • Vélemény (14)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Hozzászólás írása
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz

Kategóriák

Beállítások

Hozzon létre egy fiókot a kívánságlisták használatához

Bejelentkezés