Specifikációk

INCI
Titanium Dioxide (CI 77891)
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
por, fehér
Oldhatóság
olajban diszpergálható, porokkal keverhető
Adagolás
1 - 25 %
Részecskeméret
0.2 - 0.6 μm
Alkalmas
szappan
BŐRÁPOLÁS
Arckrémek
TESTÁPOLÁS
Krémek, Lotionok
FÉNYVÉDELEM
Krémek
GYEREKEK
Krémek
SMINK
Arcpirosítók, Korrektorok, Szemhéjfestékek, Alapozók, Rúzsok/szájfények, Púderek
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Titán-dioxid

Nem nano mikrofinomságú por, amely egy természetesen előforduló ásványból származik, és amelyet pigmentként és fényvédő szerként használnak kozmetikai termékekben. Segít megvédeni a bőrt az ultraibolya fénytől.

BővebbenKevesebb mutatása
540,64 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1319
Kedvelem1
0
Hozzáadás a kívánságlistához(11)
Leírás

Nem nano mikrofinomságú por, amely egy természetesen előforduló ásványból származik, és amelyet pigmentként és fényvédő szerként használnak kozmetikai termékekben. Segít megvédeni a bőrt az ultraibolya fénytől.

TULAJDONSÁGOK

nem nano, a természetben előforduló ásványból származik
standard típus, nincs felületkezelés, nagy tisztaságú
fehér árnyalatot és fedőképességet kölcsönöz a kozmetikai készítményeknek
visszaveri a napfényt, UV-védelmet biztosít
olajban és vízben oldhatatlan, szuszpenziót hoz létre

HASZNÁLATI JAVASLATOK

kozmetikai összetevő
felhasználható bőrápoló és fényvédő készítményekben, színes kozmetikumokban, rúzsokban, arc- és szemsminkekben, szappanokban
napápoló krémekhez és emulziókhoz adjuk a készítmény olajfázisához és homogenizáljuk
sminkkészítményekhez vasoxidokkal együtt adjuk a készítményhez
nem vizes formulákhoz is alkalmas, mint például pálcikák, balzsamok, préselt púderek

BIZTONSÁGI ADATOK

kizárólag kozmetikai célokra

nem használható olyan alkalmazásban, amely a végfelhasználó tüdejének belégzés útján történő expozíciójához vezethet
részletek a biztonsági adatlapon

BővebbenKevesebb mutatása
Termék részletei
M-1319

Specifikus referenciák

ean13
6424414013434
upc
C027-1.B11

Termékértékelések / Q&A

Átlagos értékelés

5.0
13 Vélemények
Kiváló 13
0
Közepes 0
Szegény 0
Szörnyű 0

  • Vélemények (13)
  • Kérdések és válaszok (2)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Hozzászólás írása

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válaszok @ANSWERS_NB@ Megjegyzések @COMMENTS_NB@
Írjon választ Hozzászólás hozzáadása
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Hozzászólás hozzáadása
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Válasz
Kapcsolódó receptek

Menü

Beállítások

Jelentkezzen be a kedvelt tételek mentéséhez

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Bejelentkezés