unknown
×

Virágvizek

1 205,87 Ft
(40)
Kiszerelés
Egyéb kiszerelésben kapható

A rozmaring energetizáló, élénkítő, összehúzó, tisztító és öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik, párlata ideális az általános bőrápolásban, irritált, foltokra hajlamos vagy érett bőrre, arctisztítókban és...

1-11 / 11 elem mutatása

Abio virágvizek tökéletes kiegészítői bármely bőrápolási rutinnak. Tápanyagokban és antioxidánsokban gazdagok, segítenek hidratálni, megnyugtatni és ragyogni a bőrt, miközben helyreállítják annak egyensúlyát. Nem korlátozódnak kizárólag az arcpárásításra, ezek a vizek számos más módon is használhatók, például tonerek és testápolók formájában. Olyan erővel rendelkeznek, hogy úgy táplálják a bőrét, mint még soha.

Kellemes illatukkal és frissítő hatásukkal a bio virágvizek beillesztésével a napi rutinba minden egyes nap kényeztetve érezheti magát.

Válassza az Ellemental-t, hogy megtalálja az Ön egyéni igényeinek megfelelő tökéletes bio virágvizet. Termékeink csak a legtisztább, legfinomabb összetevőkből készülnek, és garantáltan a valaha volt legjobb bőrét hozzák ki! Hadd segítsünk Önnek felfedezni a bio virágvizek szépségét még ma.

Termékeinket szeretettel készítjük, hogy tiszta örömöt érezzen használatuk során. Bio virágvizeinket tartalmazó, aláírt termékcsaládunk gondosan kidolgozott. Termékeink nem csak mély hidratálást nyújtanak bőrének, de energizáló aromákat is biztosítanak, amelyek ellazítanak és felélénkítenek.

BővebbenKevesebbet

Kategóriák

Beállítások

Hozzon létre egy fiókot a kívánságlisták használatához

Bejelentkezés