Specifikációk

INCI
Bambusa Arundinacea Stem Powder
Státusz
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
por, világosszürkétől a fehérig
Oldhatóság
olajjal elegyedő, vízzel elegyedő, porokkal keverhető
Adagolás
0.5 - 10 %
Részecskeméret
5-25 μm
pH
11.0 -13.0 (5% aqua sol)
Főbb jellemzők
mattító, tónusjavító
Alkalmas
smink
BŐRÁPOLÁS
Arctisztítók, Hámlasztók, Arckrémek, Maszkok
TESTÁPOLÁS
Lábkrémek, Krémek, Lotionok
HIGIÉNIA
Dezodorok, Szájápolás, Szappanok
SMINK
Arcpirosítók, Korrektorok, Szemhéjfestékek, Szemhéjtusok, Alapozók, Rúzsok/szájfények, Szempillaspirál, Púderek
BŐRTÍPUS
Zsíros, Vegyes (kombinált), Érett
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Bambusz por

A bambusz nedvéből készült, növényi kovasavban gazdag, mikronizált por magas faggyúfelszívó képességet kölcsönöz, mattító hatású, miközben sima és selymes érzetet ad a bőrnek.

BővebbenKevesebb mutatása
643,51 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1190
Kedvelem2
0
Hozzáadás a kívánságlistához(17)
Leírás

A bambusz nedvéből készült, növényi kovasavban gazdag, mikronizált por magas faggyúfelszívó képességet kölcsönöz, mattító hatású, miközben sima és selymes érzetet ad a bőrnek.

TULAJDONSÁGOK

ultrafinom részecskeméret
puha, selymes tapintású
felszívja az izzadságot és a faggyút
mattító és fedőanyag
bőrfeszesítő és tonizáló tulajdonságokkal rendelkezik
enyhe csiszolóanyag a fogak számára
tisztítja a fogakat, semlegesíti a száj savasságát

HASZNÁLATI JAVASLATOK

kozmetikai összetevő
különösen alkalmas púderes sminktermékek, mattító kozmetikumok készítéséhez
növényi alapú segédanyagként szilárd és por alakú kozmetikai termékek, például púderes tisztítószerek, mattító laza púderek, púderes fogkrémek formulázásához
felhasználható rúzsokban, szempillaspirálokban, szemhéjfestékekben, pirosítókban, púder alapozókban
mattító krémek és alapozók, dezodorok, lábkrémek összetevőjeként

FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ

por alakú keverékekben keverje össze a többi porral
balzsamokban és stick típusú készítményekben az olvasztott olajfázishoz adjuk hozzá
emulziókban a végső fázishoz adjuk
hajlamos a vizes alapú készítmények pH-értékét megemelni, ezért a végtermék pH-értékét le kell ellenőrizni és be kell állítani
mivel lúgos pH-értékkel rendelkezik, pH-szabályozóként használható a vizes készítmények pH-értékének növelésére

BIZTONSÁGI ADATOK

kizárólag kozmetikai célokra
részletek a biztonsági adatlapon

BővebbenKevesebb mutatása
Termék részletei
M-1190

Specifikus referenciák

ean13
6424414012123
upc
C026-3.C08

Termékértékelések / Q&A

Átlagos értékelés

4.8
13 Vélemények
Kiváló 11
1
Közepes 1
Szegény 0
Szörnyű 0

  • Vélemények (13)
  • Kérdések és válaszok (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Hozzászólás írása

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válaszok @ANSWERS_NB@ Megjegyzések @COMMENTS_NB@
Írjon választ Hozzászólás hozzáadása
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Hozzászólás hozzáadása
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Válasz
Kapcsolódó receptek

Menü

Beállítások

Jelentkezzen be a kedvelt tételek mentéséhez

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Bejelentkezés