unknown
×

Specifikációk

INCI
Montmorillonite
Státusz
Cosmos engedélyezett
Minősítés
kozmetikai minőségű
Feldolgozás
besugárzás mentes
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Főbb alkotóelemek
Smectite (Montmorillonite) > 80 %
Megjelenés
por, zöldes
Illat, aroma
semleges
Oldhatóság
vízben diszpergálható, olajban diszpergálható
Adagolás
1 - 100 %
Részecskeméret
Főbb jellemzők
tisztító
Kiemelt javallatok
akné, pattanások
Alkalmas
szappan, kozmetika, tisztálkodás
BŐRÁPOLÁS
Arctisztítók, Maszkok, Kezelések, Hámlasztók
TESTÁPOLÁS
Testradírok
HAJÁPOLÁS
Fejbőrápoló krémek, Kezelések, Sampon tömb
HIGIÉNIA
Fürdőbombák, Arctisztítók, Szappanok
BŐRTÍPUS
Pattanásokra hajlamos, Zsíros, Vegyes (kombinált), Minden bőrtípus
HAJTÍPUS
Zsíros
TÁMOGATOTT TRENDEK
At-Home, Clean Beauty, Személyre szabott, Skinimalism
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Zöld agyag

A zöld agyag egy jól ismert és nagyra értékelt természetes agyag, amely kivonja a szennyeződéseket a pórusokból, a faggyú és a felszíni olaj eltávolításával alaposan, mélyen tisztítja a bőrt. Minden bőrtípus számára előnyös, különösen alkalmas zsíros és kombinált bőrre, foltos bőrre, zsíros fejbőrre.

BővebbenKevesebbet
854,96 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1119
0

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden használati utasítást, óvintézkedést, ... lehetséges interakciókat, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, és pontosságuk nem garantálható. Az Elemental nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozik a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.

Menü

Beállítások