unknown
×

Specifikációk

INCI
Persea Gratissima Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum (natural)
Státusz
Natural conform
Minősítés
kozmetikai minőségű
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
lágy szilárd, zöld
Textúra
gazdag
Illat, aroma
jellemző
Adagolás
1 - 100 %
Főbb jellemzők
öregedésgátló, bőrpuhító, hidratáló, tápláló, védő
Kiemelt javallatok
wellness, ráncok, finom vonalak
Alkalmas
kozmetika, tisztálkodás, kezelések
TESTÁPOLÁS
Balzsamok, Testvajak, Krémek, Lotionok, Kézkrémek, Lábkrémek, Kenőcsök/balzsamok, Testradírok
HAJÁPOLÁS
Kondicionálók
TÁMOGATOTT TRENDEK
At-Home, Személyre szabott, Waterless, Well-aging
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Avokádó vaj

Tápláló és selymesítő vaj, természetesen zöld illatú, javítja a hidratáltságot és puhítja a bőrt. Véd a kiszáradástól, segíti a bőr védőgátjának működését, és kellemes érzetet hagy maga után.

BővebbenKevesebbet
1 872,23 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
MY-7011
0

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden használati utasítást, óvintézkedést, ... lehetséges interakciókat, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, és pontosságuk nem garantálható. Az Elemental nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozik a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.

Menü

Beállítások