unknown
×

Specifikációk

INCI
Juniperus Communis Fruit Oil
Státusz
100% pure & natural, E.O.B.B.B.D. botanikailag és biokémiailag meghatározott
Minősítés
kozmetikai minőségű
Előállítás módja
vízgőz-desztilláció
Növényi rész
gyümölcs
Feldolgozás
teljes spektrumú, nem frakcionált, nem denaturált, nem hígított
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Főbb alkotóelemek
alpha-pinene, myrcene, sabinene
Megjelenés
folyékony, sárgás, alacsony viszkozitás
Illat, aroma
balzsamos, fás
Illatjegy
szívillat, alapillat
Oldhatóság
etanolban, olajban
Adagolás
IFRA-nak megfelelően
Főbb jellemzők
melegítő, tisztító, asztringens, venotóniás, antireumatikus, emésztést segítő, gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, bőrnyugtató, általános tonik
Kiemelt javallatok
narancsbőr, szorongás, ödéma, fáradtság, kimerültség, reuma, ízületi gyulladás, megfázás, orrdugulás
Alkalmas
tisztálkodás, kozmetika, aromaterápia, masszázs, kezelések
BŐRÁPOLÁS
Arckrémek, Maszkok, Kezelések, Szérumok
TESTÁPOLÁS
Testvajak, Testolajok, Krémek, Lotionok, Testápoló tömbök, Masszázsolajok, Kenőcsök/balzsamok
HAJÁPOLÁS
Kondicionálók, Sampon tömb, Samponok, Fejbőrszérumok
HIGIÉNIA
Tusfürdők, Samponok, Szappanok
BŐRTÍPUS
Pattanásokra hajlamos, Zsíros, Vegyes (kombinált)
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen, gyermekek elől elzárva tartandó

Borókabogyó illóolaj

Ragyogó aromás profiljáért értékelt illóolaj, fertőzésellenes, hasnyálmirigy-tonikumok és emésztést elősegítő alkalmazásokban használt, segít csökkenteni a narancsbőr megjelenését és elősegíti a vízelvezetést. Energetikai hatása révén erőt és bátorságot ad, segít eltávolítani a negatív gondolatokat, önbizalmat ad, tisztítja az elmét, segít visszanyerni a stabilitást szorongásos időszakokban.

BővebbenKevesebbet
2 342,01 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Kifogyott
Értesítést kérek e-mailben, amikor elérhető
Termék kód:
M-1568
0

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden használati utasítást, óvintézkedést, ... lehetséges interakciókat, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, és pontosságuk nem garantálható. Az Elemental nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozik a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.

Menü

Beállítások