unknown
×

Máriatövis olaj

×

Specifikációk

INCI
Silybum Marianum Seed Oil
Státusz
Natural conform
Minősítés
kozmetikai minőségű
Előállítás módja
hidegen sajtolt, finomítatlan
Növényi rész
magok
Feldolgozás
etoxilezés, besugárzás, szulfonálás, hidrogénezés nélkül
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
folyékony, sárgás, félig viszkózus
Textúra
közepes
Illat, aroma
jellemző
Adagolás
1 - 100 %
Olvadáspont
szobahőmérsékleten folyékony
Szappanosítási index
180 - 195
Főbb jellemzők
gyulladásgátló, bőrnyugtató, tápláló, védő, regeneráló, antiiritáns
Alkalmas
fényvédelem, kozmetika, kezelések
BŐRÁPOLÁS
Balzsamok, Arckrémek, Arcolajok, Szérumok, Kezelések
TESTÁPOLÁS
Balzsamok, Testvajak, Testolajok, Krémek, Lotionok, Lábkrémek, Kézkrémek, Kenőcsök/balzsamok
FÉNYVÉDELEM
Krémek
BŐRTÍPUS
Érzékeny, Minden bőrtípus, Száraz , Érett
TÁMOGATOTT TRENDEK
At-Home, Clean Beauty, Személyre szabott, Skinimalism, Waterless, Well-aging
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Gazdag polifenolforrás, beleértve a szilimarint és a szilibint, különösen alkalmas száraz és irritált bőrre, valamint érett bőrre, intenzív tápláló és bőrregeneráló hatást fejt ki, védi a bőrt a környezeti tényezők káros hatásaitól.

BővebbenKevesebbet
1 529,33 Ft
Kiszerelés
Termék kód:
M-1546
Lehet, hogy tetszeni fog
Hozzáadom a kívánságlistához(34)
Leírás Máriatövis olaj

Gazdag polifenolforrás, beleértve a szilimarint és a szilibint, különösen alkalmas száraz és irritált bőrre, valamint érett bőrre, intenzív tápláló és bőrregeneráló hatást fejt ki, védi a bőrt a környezeti tényezők káros hatásaitól.

Összetevők: Silybum Marianum Seed Oil

TULAJDONSÁGOK

  • gazdag polifenolforrás, beleértve a szilimarint és a szilibint
  • magas linolsav- és E-vitamin-tartalom jellemzi
  • antioxidánsként és regeneráló hatóanyagként működik
  • a bőr számára nyugtató és szerkezetjavító hatású
  • fenntartja a bőr hidro-lipid egyensúlyát
  • puhává és rugalmassá teszi a bőrt
  • jól tolerált, érzékeny bőrre is alkalmas

ZSÍRSAV PROFIL

  • Palmic acid (C 16:0) 10%
  • Stearic acid (C 18:0) 5%
  • Oleic acid (C 18:1) 23%
  • Linoleic acid (C 18:2) 49%
  • Arachidic acid (C 20:0) 5%
  • Eicosenoic acid (C 20:1) 3%
  • Behenic acid (C 22:0) 5%

chart_18_1

HASZNÁLATI JAVASLATOK

  • alkalmazható önmagában a bőrre és hajra
  • egyéb növényi olajokkal és vajakkal, illóolajokkal és zsíroldékony hatóanyagokkal keverve
  • felhasználható kozmetikai készítmények széles skálájához
  • érzékeny vagy krónikus gyulladásos folyamatok által érintett bőrre, száraz, repedezett, érett bőrre
  • megfogalmazott képletekbe ajánlott

BIZTONSÁGI ADATOK

  • kozmetikai felhasználásra
BővebbenKevesebbet
Termék részletei
M-1546

Specifikációk

INCI
Silybum Marianum Seed Oil
Státusz
Natural conform
Minősítés
kozmetikai minőségű
Előállítás módja
hidegen sajtolt, finomítatlan
Növényi rész
magok
Feldolgozás
etoxilezés, besugárzás, szulfonálás, hidrogénezés nélkül
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
folyékony, sárgás, félig viszkózus
Textúra
közepes
Illat, aroma
jellemző
Adagolás
1 - 100 %
Olvadáspont
szobahőmérsékleten folyékony
Szappanosítási index
180 - 195
Főbb jellemzők
gyulladásgátló, bőrnyugtató, tápláló, védő, regeneráló, antiiritáns
Alkalmas
fényvédelem, kozmetika, kezelések
BŐRÁPOLÁS
Balzsamok, Arckrémek, Arcolajok, Szérumok, Kezelések
TESTÁPOLÁS
Balzsamok, Testvajak, Testolajok, Krémek, Lotionok, Lábkrémek, Kézkrémek, Kenőcsök/balzsamok
FÉNYVÉDELEM
Krémek
BŐRTÍPUS
Érzékeny, Minden bőrtípus, Száraz , Érett
TÁMOGATOTT TRENDEK
At-Home, Clean Beauty, Személyre szabott, Skinimalism, Waterless, Well-aging
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Specifikus referenciák

upc
E101-3.D03
mpn
33079000
ean13
6424414019559
Disclaimer

Máriatövis olaj előnyök

Kapcsolódó receptek

Vélemények Máriatövis olaj

Értékelés átlag

5.0
4 Vélemény
Kiváló 4
Nagyon jó 0
0
Közepes 0
Gyenge 0

  • Vélemény (4)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Hozzászólás írása
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz

Kategóriák

Beállítások

Hozzon létre egy fiókot a kívánságlisták használatához

Bejelentkezés