unknown
×

Specifikációk

INCI
Azelaic Acid
Státusz
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
fehér , sárgás, granulátum, por
Illat, aroma
enyhe, jellegzetes
Oldhatóság
glikolokban
Adagolás
0.5-10%
Főbb jellemzők
öregedésgátló, gyulladásgátló, ránctalanító
Kiemelt javallatok
akné, pattanások, hajhullás, kuperózis, rosacea, bőrfoltok, ráncok, finom vonalak
BŐRÁPOLÁS
Arckrémek, Arctisztítók, Maszkok, Szérumok, Tonerek, Kezelések
TESTÁPOLÁS
Krémek, Lotionok
HAJÁPOLÁS
Kondicionálók, Samponok, Kezelések, Fejbőrápoló krémek
BŐRTÍPUS
Minden bőrtípus, Pattanásokra hajlamos, Érett
TÁMOGATOTT TRENDEK
At-Home, Clean Beauty, Személyre szabott, Tudományos alapú , Skinimalism, Well-aging
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Azelainsav

A legjobb meghatározás szerint egy kozmetikai összetevő, amelyet olyan előnyök biztosítására használnak a készítményekben, mint a tiszta bőr, az egyenetlen bőrtónus, a ragyogó arcszín, gyulladáscsökkentő és akne elleni hatás, segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését.

BővebbenKevesebbet
Korlátozott idejű ajánlat:
771,75 Ft 964,69 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1535
0

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden használati utasítást, óvintézkedést, ... lehetséges interakciókat, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, és pontosságuk nem garantálható. Az Elemental nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozik a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.

Menü

Beállítások