Specifikációk

INCI
Caprylic/Capric Triglycerides
Egyéb megnevezések
MCT Oil, Fractionated coconut oil
Minősítés
kozmetikai minőségű
Feldolgozás
etoxilezés, besugárzás, szulfonálás, hidrogénezés nélkül
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
folyékony, tiszta, alacsony viszkozitás
Textúra
könnyű
Illat, aroma
semleges
Adagolás
1 - 100 %
Olvadáspont
szobahőmérsékleten folyékony
Szappanosítási index
325 –345
Főbb jellemzők
bőrpuhító, hidratáló
Alkalmas
masszázs, aromaterápia, kozmetika, smink, fényvédelem
BŐRÁPOLÁS
Szemránckrémek, Arckrémek, Arcolajok, Sminklemosók, Szérumok, Borotválkozás/aftershave
TESTÁPOLÁS
Balzsamok, Testvajak, Testolajok, Krémek, Lotionok, Lábkrémek, Kézkrémek, Masszázsolajok, Körömolajok/krémek
HAJÁPOLÁS
Szakállolajok, Hajszérumok
FÉNYVÉDELEM
Napolajok, Krémek
GYEREKEK
Balzsamok, Krémek
SMINK
Korrektorok, Alapozók
BŐRTÍPUS
Pattanásokra hajlamos, Vegyes (kombinált), Zsíros, Érzékeny, MInden bőrtípus
HAJTÍPUS
Minden hajtípus, Száraz , Normál
TÁMOGATOTT TRENDEK
At-Home, Clean Beauty, Személyre szabott, Men's Grooming, Skinimalism, Waterless, Well-aging
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Caprilis olaj

A caprilis vagy frakcionált kókuszolaj nem zsíros, könnyű textúrájú, átható és nagyon stabil lágyítószer. Sokoldalúan felhasználható, számos kozmetikai készítménybe beépíthető, alkalmas kombinált, zsíros vagy problémás bőrre, nem tömíti el a pórusokat és rendkívül kellemes érzetet nyújt a bőrön.

BővebbenKevesebb mutatása
Korlátozott idejű ajánlat:
1 746,85 Ft 2 055,11 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1445
Kedvelem6
0
Hozzáadás a kívánságlistához(84)
Leírás

Kókuszolajból származik, könnyű, átható olaj, nem hagy zsíros nyomot, mint sok növényi olaj. Használható krémekben, testápolókban és különböző kozmetikumokban, kiváló illóolajhordoző is. Könnyű, híg és selymes, bársonyos textúrájú.

A Caprilis olaj természetes eredetű, közepes láncú zsírsavak keveréke. A gyártáshoz kókuszolajat használnak nyersanyagként, nem pálma- vagy repceolajat. Telített, közepes láncú zsírsavakat tartalmaz, különösen magas a kapril- és kaprinsav (C8 és C10 zsírsavak) tartalma, semleges illatú. Nem irritáló, nem foltos, könnyen kenhető olaj, amely ellenáll az oxidációnak.

Használható krémekben, testápolókban, balzsamokban, babatermékekben, ajakápoló vagy masszázsolajokban, továbbá kiváló hordozója illóolajkeverékeknek és olaj alapú parfümöknek. Megkönnyíti az emulziók felszívódását és felvitelét a bőrre, és különböző bőrápolási termékekben alkalmazható, nem tömíti el a pórusokat.

Összetevők: Caprylic/Capric Triglycerides

TULAJDONSÁGOK

nagyon könnyű és selymes textúrájú
gyorsan beszívódik a bőrbe, könnyű textúrájú, nem hagy zsíros nyomot.
rendkívül kellemes érzés a bőrön
szinte színtelen, semleges szagú és szobahőmérsékleten folyékony.
minden bőrtípusra alkalmas
javítja a hatóanyagok bőrbe való behatolását
nem tömíti el a pórusokat, nem komedogén
a kókuszolajjal ellentétben nem változtatja meg viszkozitását a hőmérséklet változásával.
könnyen emulgeálódik
nagyon oxidatívan stabil, hőtűrő
minimális fényt hagy a bőrön, selymes megjelenést biztosít
kizárólag kókuszolajból készül, nem tartalmaz pálma- vagy repceolajat.

ZSÍRSAV PROFIL

Caproic acid (C6:0) 2%
Caprylic acid (C8:0) 54%
Capric acid (C10:0) 40%
Lauric acid (C12:0) 3%
Myristic acid (C14:0) 1%

HASZNÁLATI JAVASLATOK

alkalmazható önmagában a bőrre és hajra

egyéb növényi olajokkal és vajakkal, illóolajokkal és zsíroldékony hatóanyagokkal keverve

felhasználható kozmetikai készítmények széles skálájához

 

nehezebb növényi olajokkal kombinálva, hogy javítsa a bőr textúráját és érzetét.

krémek, emulziók, testápolók, olajos szérumok, bőr- és testápoló balzsamok összetevőjeként.

olajmentes krémek, alapozók, BB krémek, CC krémek.

napozó és napozás utáni termékek készítéséhez

kéz- és körömápoló készítmények összetevőjeként

ajakápoló és sminktermékekben

hajápolási termékek készítéséhez

olajos, de nem zsíros alapanyagként arc- vagy testmasszázsokhoz

olajos macerátumok alapjaként, mivel jó oldószer a lipidek számára

impulzusparfümök alapjaként

illóolajok alapjaként aromaterápiás alkalmazásokban

BIZTONSÁGI ADATOK

kozmetikai felhasználásra

 

BővebbenKevesebb mutatása
Termék részletei
M-1445

Specifikus referenciák

ean13
6424414014998
upc
A006-1.F02
Kapcsolódó receptek

Termékértékelések / Q&A

Átlagos értékelés

5.0
72 Vélemények
Kiváló 71
1
Közepes 0
Szegény 0
Szörnyű 0

  • Vélemények (72)
  • Kérdések és válaszok (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Hozzászólás írása

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válaszok @ANSWERS_NB@ Megjegyzések @COMMENTS_NB@
Írjon választ Hozzászólás hozzáadása
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Hozzászólás hozzáadása
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Válasz

Menü

Beállítások

Jelentkezzen be a kedvelt tételek mentéséhez

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Bejelentkezés