unknown
×

Specifikációk

INCI
Eclipta Alba Powder
Egyéb megnevezések
Eclipta Prostrata
Státusz
Natural conform
Beszerzési és gyártási lánc
közvetlenül Indiából
Előállítás módja
szárítás, őrölve
Növényi rész
egész növény
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
por, barna
Oldhatóság
olajjal elegyedő, vízzel elegyedő, porokkal keverhető
Adagolás
1 - 50 %
Főbb jellemzők
öregedésgátló, regeneráló, bőrjavító, hajerősítő, antioxidáns, gyulladásgátló
Kiemelt javallatok
hajhullás
Alkalmas
kozmetika, tisztálkodás
BŐRÁPOLÁS
Arckrémek, Arcolajok, Maszkok, Szérumok, Kezelések
TESTÁPOLÁS
Testvajak, Testolajok, Krémek, Lotionok, Testápoló tömbök
HAJÁPOLÁS
Kondicionálók, Hajszérumok, Fejbőrápoló krémek, Fejbőrszérumok, Sampon tömb, Samponok
BŐRTÍPUS
Minden bőrtípus, Érett
HAJTÍPUS
Minden hajtípus
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Bhringaraj por

Természetes hajerősítőként híres, elősegíti az egészséges hajnövekedést, erősíti a hajgyökereket, segít megelőzni a korai őszülést, javítja a haj és a bőr általános állapotát.

BővebbenKevesebbet
1 042,42 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1436
0

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden használati utasítást, óvintézkedést, ... lehetséges interakciókat, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, és pontosságuk nem garantálható. Az Elemental nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozik a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.

Menü

Beállítások