unknown
×

Specifikációk

INCI
Alpha-Arbutin
Előállítás módja
biotechnológia, erjesztés
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
kristályos por, fehér
Illat, aroma
enyhe, jellegzetes
Oldhatóság
vízben
Adagolás
0.2 - 2.0%
Főbb jellemzők
antioxidáns, frissítő
Kiemelt javallatok
hegek, bőrfoltok, ráncok, finom vonalak
BŐRÁPOLÁS
Arctisztítók, Arckrémek, Szérumok, Tonerek, Kezelések
TESTÁPOLÁS
Krémek, Lotionok, Kézkrémek
BŐRTÍPUS
Minden bőrtípus
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Arbutin

Egy rendkívül fejlett és hatékony hatóanyag, amely elősegíti a bőr világosítását és fehérítését valamint az egyenletes bőrtónust, csökkenti az öregségi foltok és a hiperpigmentáció megjelenését, a bőrt tisztává és ragyogóvá varázsolja.

BővebbenKevesebbet
Korlátozott idejű ajánlat:
1 505,10 Ft 1 881,38 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1476
0

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden használati utasítást, óvintézkedést, ... lehetséges interakciókat, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, és pontosságuk nem garantálható. Az Elemental nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozik a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.

Menü

Beállítások