unknown
×

Tubarózsa viasz

×

Specifikációk

INCI
Polianthes Tuberosa Flower Wax
Státusz
Natural conform
Előállítás módja
extrakció
Növényi rész
virág
Megjelenés
lágy szilárd, sárgásbarna, narancssárga
Illat, aroma
virágos, mogyorós, enyhén édeskés
Oldhatóság
olajjal elegyedő
Adagolás
1 - 30 %
Olvadáspont
52 - 57°C
Alkalmas
parfüméria, gyertyák, szappan, kozmetika
BŐRÁPOLÁS
Arckrémek, Balzsamok
TESTÁPOLÁS
Balzsamok, Testvajak, Krémek, Lotionok, Kézkrémek, Testápoló tömbök, Kenőcsök/balzsamok
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

A Tuberose abszolút előállítási folyamatából származó illatos virágos viasz, gazdag, finom, intenzív virágos illattal. Jótékony tulajdonságokkal rendelkezik a testápolás és a parfümök alkalmazása terén.

BővebbenKevesebbet
2 171,70 Ft
Kiszerelés
  • 10 gr
Termék kód:
M-1311
Hozzáadom a kívánságlistához(33)
Leírás Tubarózsa viasz

A Tuberose abszolút előállítási folyamatából származó illatos virágos viasz, gazdag, finom, intenzív virágos illattal. Jótékony tulajdonságokkal rendelkezik a testápolás és a parfümök alkalmazása terén.

TULAJDONSÁGOK

  • észterek, zsírsavak, illékony molekulák, foszfolipidek és egyéb kozmetikai célú vegyületek összetett keverékeiből állnak
  • jótékony tulajdonságokkal rendelkezik a testápolási alkalmazásokban
  • lágyságot, illatot és színt kölcsönöz a kozmetikai termékeknek
  • segít puhítani és megtartani a nedvességet a bőrön
  • balzsamok és krémek textúrázója
  • viszkozitásfokozó, emulzióstabilizátor

HASZNÁLATI JAVASLATOK

  • krémek, balzsamok, testvajak, balzsamok, stiftek jellegzetes illatanyag-kiegészítője és sűrítője
  • kiválóan alkalmas a legfinomabb szilárd parfümökbe való beépítésre
  • szappanokhoz és gyertyákhoz is használható
  • ez a viasz szobahőmérsékleten szilárd, és könnyen olvad, ha felmelegítik
  • ajánlott felhasználási szint 1-10% krémekben és balzsamokban, 1-5% szappanokban, 5-20% gyertyákban, akár 30% szilárd parfümökben

BIZTONSÁGI ADATOK

  • kizárólag kozmetikai célokra
  • részletek a biztonsági adatlapon
BővebbenKevesebbet
Termék részletei
M-1311

Specifikációk

INCI
Polianthes Tuberosa Flower Wax
Státusz
Natural conform
Előállítás módja
extrakció
Növényi rész
virág
Megjelenés
lágy szilárd, sárgásbarna, narancssárga
Illat, aroma
virágos, mogyorós, enyhén édeskés
Oldhatóság
olajjal elegyedő
Adagolás
1 - 30 %
Olvadáspont
52 - 57°C
Alkalmas
parfüméria, gyertyák, szappan, kozmetika
BŐRÁPOLÁS
Arckrémek, Balzsamok
TESTÁPOLÁS
Balzsamok, Testvajak, Krémek, Lotionok, Kézkrémek, Testápoló tömbök, Kenőcsök/balzsamok
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Specifikus referenciák

ean13
6424414013380
upc
D066-3
mpn
33079000
isbn
77985-31-01-2025
Kapcsolódó receptek

Vélemények Tubarózsa viasz

Értékelés átlag

4.6
16 Vélemény
Kiváló 13
Nagyon jó 0
0
Közepes 2
Gyenge 0

  • Vélemény (16)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Hozzászólás írása
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz

Kategóriák

Beállítások

További termékekért kattintson ide.
No products were found.

Hozzon létre egy fiókot a kívánságlisták használatához

Bejelentkezés