unknown
×

Karnaubaviasz

×

Specifikációk

INCI
Copernicia Cerifera Cera
Státusz
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
pehely, sárgásbarna
Oldhatóság
olajjal elegyedő
Adagolás
1 - 10 %
Olvadáspont
80 - 88°C
Alkalmas
smink
BŐRÁPOLÁS
Balzsamok
TESTÁPOLÁS
Balzsamok, Kenőcsök/balzsamok
FÉNYVÉDELEM
Krémek
HIGIÉNIA
Dezodorok
SMINK
Rúzsok/szájfények, Szemhéjtusok, Szempillaspirál
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Nagyon kemény természetes viasz, amelyet főként kozmetikai stick formulákban használnak, keménységet, stabilitást, konzisztenciát és felületi fényt biztosít.

BővebbenKevesebbet
1 943,10 Ft
Kiszerelés
  • 50 gr
  • 1 kg
Termék kód:
M-1014-0.05
Hozzáadom a kívánságlistához(21)
Leírás Karnaubaviasz

Nagyon kemény természetes viasz, amelyet főként kozmetikai stick formulákban használnak, keménységet, stabilitást, konzisztenciát és felületi fényt biztosít.

TULAJDONSÁGOK

  • filmképző, védőréteget hoz létre
  • stabilizátor és viszkozitásmódosító
  • sűrítőanyag, textúrázó, keményítőszer
  • növeli a rúzsok és más stick típusú termékek hőállóságát
  • jó formaleválasztást biztosít
  • alkalmas számos kozmetikai termék hőmérséklet-stabilitásának javítására
  • biztosítja a felületi fényességet
  • volumennövelő anyag a szempillaspirálokhoz

HASZNÁLATI JAVASLATOK

  • kozmetikai összetevő
  • alkalmas olyan készítményekben való felhasználásra, mint a rúzsok, szilárd dezodorok, védőkrémek,
  • balzsamok, szemfestékek, szempillaspirálok, fényvédő krémek, pálcika típusú termékek
  • a természetes viaszok közül a legmagasabb olvadáspontú
  • a készítmények melegített olajfázisához adható hozzá

BIZTONSÁGI ADATOK

  • kizárólag kozmetikai célokra
  • részletek a biztonsági adatlapon
BővebbenKevesebbet
Termék részletei
M-1014-0.05

Specifikációk

INCI
Copernicia Cerifera Cera
Státusz
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
pehely, sárgásbarna
Oldhatóság
olajjal elegyedő
Adagolás
1 - 10 %
Olvadáspont
80 - 88°C
Alkalmas
smink
BŐRÁPOLÁS
Balzsamok
TESTÁPOLÁS
Balzsamok, Kenőcsök/balzsamok
FÉNYVÉDELEM
Krémek
HIGIÉNIA
Dezodorok
SMINK
Rúzsok/szájfények, Szemhéjtusok, Szempillaspirál
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Specifikus referenciák

upc
E027-4
ean13
6424414010983
isbn
77833-30-09-2024
Kapcsolódó receptek

Vélemények Karnaubaviasz

Értékelés átlag

5.0
18 Vélemény
Kiváló 18
Nagyon jó 0
0
Közepes 0
Gyenge 0

  • Vélemény (18)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Hozzászólás írása
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz

Kategóriák

Beállítások

További termékekért kattintson ide.
No products were found.

Hozzon létre egy fiókot a kívánságlisták használatához

Bejelentkezés