unknown
×

Myristyl Myristate

×

Specifikációk

INCI
Myristyl Myristate
Egyéb megnevezések
TEGOSOFT® MM MB
Státusz
Cosmos jóváhagyott
Fenntarthatóság
RSPO MB
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
gyöngyszemek, pehely, sárgás
Oldhatóság
olajban
Adagolás
1 - 10 %
Olvadáspont
40°C
BŐRÁPOLÁS
Balzsamok, Szemránckrémek, Arckrémek, Borotválkozás/aftershave
TESTÁPOLÁS
Balzsamok, Testvajak, Krémek, Lotionok, Lábkrémek, Kézkrémek, Testápoló tömbök, Körömolajok/krémek, Kenőcsök/balzsamok
HAJÁPOLÁS
Kondicionálók, Sampon tömb
FÉNYVÉDELEM
Krémek
GYEREKEK
Krémek, Balzsamok
SMINK
Alapozók, Rúzsok/szájfények, Szempillaspirál
BŐRTÍPUS
Minden bőrtípus
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Növényi alapú, nem zsíros, szilárd, nagy tisztaságú és jó oxidatív stabilitású lágyítószer, testet ad az emulzióknak, ápoló és puha bőrérzetet hagy, javítja az emulziók esztétikáját. Gazdag, de selymes tapintású krémeket hoz létre, száraz, púderes utóérzettel.

BővebbenKevesebbet
2 400,30 Ft
Kiszerelés
  • 100 gr
  • 1 kg
  • 5 kg
Termék kód:
M-1625-0.1
Hozzáadom a kívánságlistához(8)
Leírás Myristyl Myristate

Növényi alapú, nem zsíros, szilárd, nagy tisztaságú és jó oxidatív stabilitású lágyítószer, testet ad az emulzióknak, ápoló és puha bőrérzetet hagy, javítja az emulziók esztétikáját. Gazdag, de selymes tapintású krémeket hoz létre, száraz, púderes utóérzettel.

TULAJDONSÁGOK

  • szilárd puhaságnövelő, amely testhőmérséklet felett olvad
  • segít megőrizni a bőr hidratáltságát és nedvességét
  • testet ad az O/W (olaj-a-vízben) emulzióknak, és kellemesen puha bőrérzetet hagy maga után
  • gyenge konzisztenciajavító a W/O (víz-az-olajban) emulziókban
  • társemulgeálószer és mattítószer
  • oxidációval szemben stabil
  • a hidrofób bevonatú pigmentek nagyon jó nedvesedési tulajdonságai
  • teljes mértékben megújuló forrásokon alapul
  • ökológiailag hatékony enzimatikus eljárással állítják elő, ami minimális ökológiai lábnyomot eredményez

HASZNÁLATI JAVASLATOK

  • kozmetikai összetevő
  • felhasználási területei közé tartoznak a bőrápolási termékek, mint a testvajak, kézkrémek, éjszakai krémek és szemkrémek, sminktermékek, hajápoló termékek
  • különösen alkalmasak alacsony folyadéktartalmú lágyítószerek, például pálcikák esetében
  • szuperzsírosító anyagként szappanokhoz és kenőanyagként borotvakrémekhez
  • a készítmény felmelegített olajfázisához adják hozzá

BIZTONSÁGI ADATOK

  • csak kozmetikai célokra
  • a részletekért lásd a biztonsági adatlapot
BővebbenKevesebbet
Termék részletei
M-1625-0.1

Specifikációk

INCI
Myristyl Myristate
Egyéb megnevezések
TEGOSOFT® MM MB
Státusz
Cosmos jóváhagyott
Fenntarthatóság
RSPO MB
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
gyöngyszemek, pehely, sárgás
Oldhatóság
olajban
Adagolás
1 - 10 %
Olvadáspont
40°C
BŐRÁPOLÁS
Balzsamok, Szemránckrémek, Arckrémek, Borotválkozás/aftershave
TESTÁPOLÁS
Balzsamok, Testvajak, Krémek, Lotionok, Lábkrémek, Kézkrémek, Testápoló tömbök, Körömolajok/krémek, Kenőcsök/balzsamok
HAJÁPOLÁS
Kondicionálók, Sampon tömb
FÉNYVÉDELEM
Krémek
GYEREKEK
Krémek, Balzsamok
SMINK
Alapozók, Rúzsok/szájfények, Szempillaspirál
BŐRTÍPUS
Minden bőrtípus
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Specifikus referenciák

upc
D076-1
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Hozzászólás írása
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz

Kategóriák

Beállítások

További termékekért kattintson ide.
No products were found.

Hozzon létre egy fiókot a kívánságlisták használatához

Bejelentkezés