Böngéssz receptjeink közt!

Prunus Amygdalus Dulcis Oil
Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Édesmandula-olaj) A Prunus Amygdalus Dulcis Oil, közismert nevén édesmandula-olaj, egy gyengéd, tápláló növényi olaj, amelyet az édes mandula magjaiból nyernek. Gazdag...
Propylene Glycol
Propylene Glycol (Propilén-glikol) Multifunkcionális kozmetikai összetevő, amelyet a készítményekben nedvességmegkötőként, oldószerként, kondicionáló komponensként és textúrajavító anyagként...
Propanediol
Propanediol (Propanediol / növényi eredetű hidratáló oldószer) A Propanediol egy biológiai úton, növényi cukrok fermentációjával előállított többértékű alkohol, amelyet a kozmetikai készítményekben...
Proline
Proline (Prolin) A kozmetikai készítményekben alkalmazott aminosav, amely bőr és haj kondicionáló, hidratálást támogató és a rugalmasabb megjelenést elősegítő összetevőként értékes. Mivel szerepe van...
Potassium Sorbate
Potassium Sorbate (Kálium-szorbát) A Potassium Sorbate a szorbinsav káliumsója, amelyet a kozmetikai készítményekben széles körben alkalmaznak tartósítószerként a baktériumok, élesztők és...
Potasium sorbate
Potassium Sorbate (Kálium-szorbát) A kálium-szorbát a szorbinsav káliumsója, amelyet a kozmetikai készítményekben elsősorban tartósítószerként alkalmaznak. Hatékonyan gátolja az élesztőgombák,...
Potassium Cetyl Phosphate
Potassium Cetyl Phosphate (Kálium-cetil-foszfát) Anionos emulgeálószerként, emulzióstabilizálóként és diszpergáló összetevőként alkalmazott kozmetikai alapanyag, amely segíti a finom, könnyű és...
Potassium Alum
Potassium Alum (Kálium-alumínium-szulfát / Timsó) A Potassium Alum, magyarul kálium-alumínium-szulfát vagy timsó, egy természetes eredetű ásványi só, amelyet elsősorban összehúzó, antibakteriális és...
Porphyra Umbilicalis Extract
Porphyra Umbilicalis Extract (Vörösmoszat kivonat – Porphyra umbilicalis) Vörösalga-eredetű növényi kivonat (gyakran „nori” néven ismert), amelyet a kozmetikai készítményekben elsősorban...
Pongamol
Pongamol (Pongamol) A pongamol egy természetes bioaktív vegyület, amelyet a Pongamia glabra (más néven Pongamia pinnata) magjaiból nyernek. A kozmetikai készítményekben elsősorban antioxidáns,...
Pongamia Glabra Seed Oil
Pongamia Glabra Seed Oil (Pongámia magolaj / karanjaolaj) A pongámiafa magjából sajtolt növényi olaj, amely természetes zsírsavakban, flavonoidokban és antioxidánsokban gazdag. A kozmetikumokban...
Polysorbate 20
Polysorbate 20 (Poliszorbát 20) A poliszorbát 20 egy nemionos felületaktív anyag és szolubilizáló, amelyet a kozmetikai formulákban elsősorban illatanyagok és illóolajok vízfázisban való egyenletes...
Polyquaternium-7
Polyquaternium-7 (Polikvaternium–7) A Polikvaternium–7 egy kationos (pozitív töltésű) polimer, amelyet a kozmetikai készítményekben elsősorban hajkondicionáló és filmképző összetevőként alkalmaznak....
Polyhydroxystearic Acid
Polyhydroxystearic Acid (Polihidroxi-sztearinsav) A polihidroxi-sztearinsav a sztearinsav módosított származéka, amelyet a kozmetikai készítményekben elsősorban diszpergálószerként és stabilizáló...
Polyglyceryl-6 Stearate
Polyglyceryl-6 Stearate (Poligliceril-6-sztearát) A poligliceril-6-sztearát növényi eredetű (zsírsav és poliglicerol alapú) nemionos emulgeálószer és bőrkondicionáló összetevő, amelyet elsősorban...
Polyglyceryl-6 Oleate
Polyglyceryl-6 Oleate (Poligliceril-6 oleát) A Polyglyceryl-6 Oleate növényi eredetű, nemionos emulgeálószer és bőrpuhító összetevő, amelyet poliglicerin és olajsav észterezésével állítanak elő. A...
Polyglyceryl-6 Behenate
Polyglyceryl-6 Behenate (Poligliceril-6-behenát) A poligliceril-6-behenát növényi eredetű, nemionos emulgeáló és állagjavító összetevő, amelyet a behénsav (hosszú szénláncú zsírsav) és poliglicerol...
Polyglyceryl-4 Oleate
Polyglyceryl-4 Oleate (Poligliceril-4-oleát) Poliglicerinből és olajsavból származó kozmetikai észter, amelyet a készítményekben kíméletes emulgeálószerként, koemulgeálószerként és diszpergáló...
Polyglyceryl-3 Tetrastearate
Polyglyceryl-3 Tetrastearate (Poligliceril-3-tetrasztearát) Poliglicerinből és sztearinsavból származó kozmetikai észter, amelyet a készítményekben emulgeálószerként, koemulgeálószerként,...
Polyglyceryl-3 Polyricinoleate
Polyglyceryl-3 Polyricinoleate (Poligliceril-3-poli-ricinoleát) A poligliceril-3-poli-ricinoleát növényi eredetű emulgeálószer, amelyet a ricinusolaj zsírsavaiból és poliglicerolból állítanak elő. A...