Polyglyceryl-2 Caprate (Poligliceril-2-kaprilát) A poligliceril-2-kaprilát növényi eredetű, multifunkcionális összetevő, amelyet poliglicerol és kaprilsav észterezésével állítanak elő. A kozmetikai...
Keresés a receptek közt
Recept kategóriák
- Ajakápolás
- Ajakbalzsamok, rúzsok
- Arc tonikok, arcpermetek
- Arckrémek
- Arcmaszkok, Hámlasztók
- Aromaterápiás receptek
- Dezodorok
- Egyszerű receptek 3 összetevővel
- Fürdés, tisztálkodás receptek
- Gyertya receptek
- Hajápoló receptek
- Hajbalzsamok, kezelések
- Hajpakolások
- Hajszérumok, kezelések
- Kéz és lábápolás
- Könnyen elkészíthető receptek
- Korrektorok, sminkalapozók
- Kozmetikai Szótár
- Öko Kert Receptek
- Parfüm receptek
- Púderek, arc alapozók
- Receptek arcápolásra
- Receptek férfiaknak
- Receptek gyermekápolásra
- Receptek gyógyír készítményekre
- Receptek háztartáshoz
- Receptek legfeljebb 5 összetevővel
- Receptek masszázshoz
- Receptek smink készítményekre
- Receptek strandra, napozáshoz
- Receptek terhes nők számára
- Receptek testápolásra
- Receptek tisztálkodási termékekre
- Samponok
- Smink lemosók, arctisztítók
- Styling termékek
- Száj- és fogápolás
- Szappanok
- Szemkörnyék ápolására
- Szempillafesték, szemhéjtus
- Szérumok, arcolajok
- Tanácsok
- Egészségügyi tanácsok
- Testápoló krémek, ápolószerek
- Testradírok
- Útmutatók & Oktatóanyagok
Böngéssz receptjeink közt!
Polyglyceryl-10 Laurate (Poligliceril-10-laurát) A poligliceril-10-laurát növényi eredetű, nemionos emulgeálószer és gyengéd felületaktív anyag, amelyet poliglicerol és laurinsav (kókuszolajból...
Polyglycerin-3 (Poliglicerin-3) Glicerin kondenzációjával előállított, hidrofil kozmetikai összetevő, amelyet a készítményekben nedvességmegkötőként, kondicionáló komponensként, kíméletes...
Pogostemon Cablin Leaf Oil (Pacsuli illóolaj) A Pogostemon Cablin Leaf Oil a pacsuli leveleiből vízgőz-desztillációval nyert illóolaj, amelyet a kozmetikai készítményekben regeneráló,...
Podocarpus Elatus Fruit Extract (Illawarra szilva gyümölcskivonat) A Podocarpus elatus gyümölcséből, közismert nevén illawarra szilvából vagy plum pine gyümölcsből nyert prémium növényi kivonat,...
Pleiogynium Timoriense Fruit Extract (Burdekin szilva gyümölcskivonat) A Pleiogynium timoriense fa gyümölcséből, közismert nevén burdekin szilvából nyert növényi kivonat, amelyet a kozmetikumokban...
Piper Nigrum Fruit Oil (Fekete bors termésolaj) A Piper Nigrum Fruit Oil a fekete bors szárított terméséből vízgőz-desztillációval nyert illóolaj, amelyet a kozmetikai készítményekben elsősorban...
Pinus Sylvestris Leaf Oil (Erdei fenyő tűlevél illóolaj) A Pinus Sylvestris Leaf Oil az erdei fenyő tűleveleiből vízgőz-desztillációval nyert illóolaj, amelyet a kozmetikai készítményekben frissítő,...
Pinene (Pinén) A pinén a monoterpének közé tartozó aromás vegyület, amelyet a kozmetikumokban illatanyagként alkalmaznak friss, gyantás, fenyős és enyhén fás illatkaraktere miatt. Természetes módon...
Phytic Acid (Fitinsav) A fitinsav növényi eredetű vegyület, amely természetes módon megtalálható gabonákban és magvakban, és a kozmetikai készítményekben elsősorban antioxidáns, kelátképző és...
Phospholipids (Foszfolipidek) A Phospholipids a sejtmembránok természetes alkotóelemei, amelyek a kozmetikai készítményekben kiváló bőrbarrier-erősítő, hidratáló és hatóanyag-szállító tulajdonságaik...
Phenylalanine (Fenilalanin) A kozmetikai készítményekben alkalmazott aminosav, amely bőr és haj kondicionáló, hidratálást támogató és komfortjavító összetevőként értékes. A formula aminosav profilját...
Phenoxyethanol (Fenoxietanol) A fenoxietanol széles körben használt kozmetikai tartósítószer, amely elsősorban antimikrobiális hatásával járul hozzá a készítmények mikrobiológiai stabilitásához,...
Phenethyl Alcohol (Feniletil-alkohol) A Phenethyl Alcohol egy aromás alkohol, amelyet a kozmetikai készítményekben elsősorban illatanyagként és enyhe antimikrobiális hatású tartósító komponensként...
Persea Gratissima Oil (Avokádóolaj) Avokádóolajként ismert természetes növényi zsiradék, amelyet az avokádó gyümölcsének húsából nyernek ki, és értékes zsírsavakban, fitoszterolokban, A-, E- és...
Pentylene Glycol (Pentilén-glikol) A Pentylene Glycol egy többfunkciós, bőrbarát hidratáló oldószer és humektáns, amelyet a kozmetikai készítményekben a bőr nedvességtartalmának növelésére, a...
Pelargonium Graveolens Oil (Rózsamuskátli illóolaj) A Pelargonium Graveolens Oil a rózsamuskátli leveleiből és virágaiból vízgőz-desztillációval nyert illóolaj, amelyet a kozmetikai készítményekben...
Pelargonium Graveolens Flower/Leaf/Stem Water (Rózsageránium-víz) A Pelargonium Graveolens Flower/Leaf/Stem Water, más néven rózsageránium-víz, a Pelargonium graveolens virágainak, leveleinek és...
Paullinia Cupana Seed Extract (Guaranamag-kivonat) A guarana magjából nyert növényi kivonat, amelyet a kozmetikai készítményekben élénkítő, tonizáló és revitalizáló hatású összetevőként alkalmaznak....
Passiflora Edulis Seed Oil (Maracujamagolaj / passiógyümölcsmagolaj) A maracuja – vagy passiógyümölcs – magjából sajtolt könnyű, tápláló növényi olaj, amely gazdag linolsavban, antioxidánsokban és...