Parfum / Aroma (Illatanyag / Aroma) A Parfum/Aroma illó- és aromakomponensek összetett keveréke, amelyet a kozmetikai készítményekben az illat kialakítására és az érzékszervi élmény fokozására...
Keresés a receptek közt
Recept kategóriák
- Ajakápolás
- Ajakbalzsamok, rúzsok
- Arc tonikok, arcpermetek
- Arckrémek
- Arcmaszkok, Hámlasztók
- Aromaterápiás receptek
- Dezodorok
- Egyszerű receptek 3 összetevővel
- Fürdés, tisztálkodás receptek
- Gyertya receptek
- Hajápoló receptek
- Hajbalzsamok, kezelések
- Hajpakolások
- Hajszérumok, kezelések
- Kéz és lábápolás
- Könnyen elkészíthető receptek
- Korrektorok, sminkalapozók
- Kozmetikai Szótár
- Öko Kert Receptek
- Parfüm receptek
- Púderek, arc alapozók
- Receptek arcápolásra
- Receptek férfiaknak
- Receptek gyermekápolásra
- Receptek gyógyír készítményekre
- Receptek háztartáshoz
- Receptek legfeljebb 5 összetevővel
- Receptek masszázshoz
- Receptek smink készítményekre
- Receptek strandra, napozáshoz
- Receptek terhes nők számára
- Receptek testápolásra
- Receptek tisztálkodási termékekre
- Samponok
- Smink lemosók, arctisztítók
- Styling termékek
- Száj- és fogápolás
- Szappanok
- Szemkörnyék ápolására
- Szempillafesték, szemhéjtus
- Szérumok, arcolajok
- Tanácsok
- Egészségügyi tanácsok
- Testápoló krémek, ápolószerek
- Testradírok
- Útmutatók & Oktatóanyagok
Böngéssz receptjeink közt!
Parfum (Natural) (természetes illatanyag) A Parfum (natural) megjelölés természetes eredetű illatkompozíciót jelöl, amelyet növényi forrásokból – például illóolajokból, gyantákból, virágkivonatokból...
Parfum (Illatanyag / Parfüm) A parfüm illó- és aromakomponensek komplex keveréke, amelyet a kozmetikai készítményekben az érzékszervi élmény fokozására és a termékek kellemes illatának biztosítására...
Panthenol (Panthenol / B5-provitamin) A Panthenol a pantoténsav (B5-vitamin) provitaminja, amelyet a kozmetikai készítményekben kiváló hidratáló, bőrnyugtató és regeneráló tulajdonságai miatt...
Palmitoyl Tripeptide-5 (Palmitoil-tripeptid-5) A Palmitoyl Tripeptide-5 egy bioaktív, lipofil peptid, amelyet a kozmetikai készítményekben elsősorban kollagénstimuláló és bőrfeszesítő hatása miatt...
p-Anisic Acid (P-anizssav) Aromás szerves sav, amelyet a kozmetikumokban többfunkciós összetevőként alkalmaznak, főként a tartósítás támogatására, a pH szabályozására és a víztartalmú készítmények...
Oryza Sativa Starch (Rizskeményítő) A rizskeményítő a rizsszemekből nyert természetes eredetű por, amelyet a kozmetikai készítményekben felszívó, mattító és bőrnyugtató tulajdonságai miatt...
Oryza Sativa Extract (Rizskivonat) A rizsből nyert növényi kivonat, amelyet a kozmetikai készítményekben bőrpuhító, nyugtató és revitalizáló hatású összetevőként alkalmaznak. Természetes...
Oryza Sativa Bran Oil (Rizskorpaolaj) A rizsszem külső rétegéből kivont, tápláló növényi olaj, amely gazdag gamma-orizanolban, ferulsavban, E-vitaminban és esszenciális zsírsavakban. A...
Ornithine (Ornitin) Az Ornithine egy természetes aminosav, amelyet a kozmetikai készítményekben bőrregeneráló, sejtműködést támogató és vitalizáló tulajdonságai miatt alkalmaznak. Részt vesz a sejtek...
Origanum Vulgare Oil (Oregánó illóolaj) Az Origanum Vulgare Oil az oregánó leveleiből és virágzó hajtásaiból vízgőz-desztillációval nyert illóolaj, amelyet a kozmetikai készítményekben erőteljes...
Origanum Majorana Herb Oil (Majoránna illóolaj) Az Origanum Majorana Herb Oil a majoránna virágzó hajtásaiból vízgőz-desztillációval nyert illóolaj, amelyet a kozmetikai készítményekben bőrnyugtató,...
Orbignya Oleifera Seed Oil (Babassuolaj) A babassupálma magjából sajtolt, könnyű és finom textúrájú növényi olaj, amely gazdag laurinsavban, mirisztinsavban és természetes antioxidánsokban. A...
Opuntia Ficus-Indica Seed Oil (Kaktuszfüge magolaj) A kaktuszfüge magjából sajtolt, rendkívül értékes és ritka növényi olaj, amely magas linolsav-, fitoszterol- és E-vitamin-tartalmáról ismert. A...
Opuntia Ficus-Indica Flower Extract (Kaktuszfüge virágkivonat) A kaktuszfüge virágaiból nyert értékes növényi kivonat, amely polifenolokban, flavonoidokban és hidratáló fitokomponensekben gazdag. A...
Olea Europaea Seed Powder (Olívamag-por) Az Olea europaea (olíva) magpor egy természetes eredetű, szemcsés textúrájú fizikai hámlasztó (scrub) összetevő, amelyet a kozmetikában a bőrfelszín...
Olea Europaea Oil (Olívaolaj) Az olajfa terméséből sajtolt, tápláló növényi olaj, amely gazdag olajsavban, szkvalénben, polifenolokban és természetes antioxidánsokban. A kozmetikumokban bőrpuhító,...
Olea Europaea Fruit Oil (Olívagyümölcsolaj) Az olajfa gyümölcséből sajtolt, tápláló növényi olaj, amely gazdag olajsavban, szkvalénben, polifenolokban és természetes antioxidánsokban. A...
Oenothera Biennis Oil (Ligetszépeolaj) A ligetszépe magjából sajtolt, értékes növényi olaj, amely különösen gazdag gamma-linolénsavban (GLA), linolsavban és antioxidáns fitotápanyagokban. A...
Ocimum Basilicum Oil (Bazsalikom illóolaj) Az Ocimum Basilicum Oil a bazsalikom leveleiből és virágzó hajtásaiból vízgőz-desztillációval nyert illóolaj, amelyet a kozmetikai készítményekben frissítő,...