Schizandra Sphenanthera Fruit Extract (Kínai kúszómagnólia termés kivonat) A kínai kúszómagnólia termés kivonat a Schisandra sphenanthera bogyóiból származó, lignánokban, flavonoidokban és...
Keresés a receptek közt
Recept kategóriák
- Ajakápolás
- Ajakbalzsamok, rúzsok
- Arc tonikok, arcpermetek
- Arckrémek
- Arcmaszkok, Hámlasztók
- Aromaterápiás receptek
- Dezodorok
- Egyszerű receptek 3 összetevővel
- Fürdés, tisztálkodás receptek
- Gyertya receptek
- Hajápoló receptek
- Hajbalzsamok, kezelések
- Hajpakolások
- Hajszérumok, kezelések
- Kéz és lábápolás
- Könnyen elkészíthető receptek
- Korrektorok, sminkalapozók
- Kozmetikai Szótár
- Öko Kert Receptek
- Parfüm receptek
- Púderek, arc alapozók
- Receptek arcápolásra
- Receptek férfiaknak
- Receptek gyermekápolásra
- Receptek gyógyír készítményekre
- Receptek háztartáshoz
- Receptek legfeljebb 5 összetevővel
- Receptek masszázshoz
- Receptek smink készítményekre
- Receptek strandra, napozáshoz
- Receptek terhes nők számára
- Receptek testápolásra
- Receptek tisztálkodási termékekre
- Samponok
- Smink lemosók, arctisztítók
- Styling termékek
- Száj- és fogápolás
- Szappanok
- Szemkörnyék ápolására
- Szempillafesték, szemhéjtus
- Szérumok, arcolajok
- Tanácsok
- Egészségügyi tanácsok
- Testápoló krémek, ápolószerek
- Testradírok
- Útmutatók & Oktatóanyagok
Böngéssz receptjeink közt!
Schinus Molle Oil (Rózsabors illóolaj) A Schinus Molle Oil a rózsabors (perui borsfa) terméséből vízgőz-desztillációval nyert illóolaj, amelyet a kozmetikai készítményekben élénkítő, keringésfokozó...
Sapindus Mukorossi Powder (Mosódió por) A Sapindus Mukorossi Powder a mosódiófa terméséből készült, szárított és finomra őrölt növényi por, amely természetes módon nagy mennyiségű szaponint...
Sapindus Mukorossi Nuts (Mosódió termés) A Sapindus Mukorossi Nuts a mosódiófa termése, amely természetes módon nagy mennyiségű szaponint tartalmaz, egy gyengéd, növényi eredetű felületaktív anyagot....
Sapindus Mukorossi Fruit Powder (Mosódió gyümölcspor) A Sapindus Mukorossi Fruit Powder a mosódiófa szárított és finomra őrölt terméséből készült por, amely természetes módon nagy mennyiségű...
Santalum Album Oil (Szantálfa illóolaj) A Santalum Album Oil a fehér szantálfa szívfájából vízgőz-desztillációval nyert illóolaj, amelyet a kozmetikai készítményekben kiemelkedő bőrnyugtató,...
Salvia Sclarea Oil (Muskotályzsálya illóolaj) A Salvia Sclarea Oil a muskotályzsálya virágzó hajtásaiból vízgőz-desztillációval nyert illóolaj, amelyet a kozmetikai készítményekben kiegyensúlyozó,...
Salvia Officinalis Water (Zsályavíz) A Salvia Officinalis Water, vagyis zsályavíz, a Salvia officinalis leveleinek lepárlásával készült kozmetikai összetevő, amely tisztító, összehúzó és...
Salvia Officinalis Oil (Orvosi zsálya illóolaj) A Salvia Officinalis Oil az orvosi zsálya leveleiből vízgőz-desztillációval nyert illóolaj, amelyet a kozmetikai készítményekben összehúzó,...
Salix Nigra Bark Extract (Fekete fűz kérgének kivonata) A Salix Nigra Bark Extract a fekete fűz kérgéből származó növényi kivonat, amelyet a kozmetikai készítményekben elsősorban gyulladáscsökkentő,...
Salicylic Acid (Szalicilsav) A szalicilsav egy béta-hidroxisav (BHA) lipofil jelleggel, amelyet a kozmetikában elsősorban keratolitikus (hámlasztó) és pórustisztító hatása miatt alkalmaznak,...
Saccharum Officinarum Extract (Cukornád-kivonat) A Saccharum officinarum (cukornád) kivonat növényi eredetű bőrkondicionáló összetevő, amelyet a kozmetikában gyakran a „gyümölcssavas” (AHA-jellegű)...
Rubus Idaeus Seed Oil (Málnamagolaj) A málna magjából sajtolt könnyű, mégis tápanyagokban gazdag növényi olaj, amely jelentős mennyiségű esszenciális zsírsavat (omega-3 és omega-6), E-vitamint és...
Rubus Idaeus Fruit Extract (Málnagyümölcs-kivonat) A málna gyümölcséből nyert növényi kivonat, amelyet a kozmetikumokban antioxidáns, tonizáló és bőrkondicionáló tulajdonságai miatt értékelnek....
Rubus Fruticosus Fruit Extract (Szedertermés-kivonat) A szeder terméséből nyert növényi kivonat, amelyet a kozmetikai készítményekben antioxidáns, revitalizáló és tonizáló hatású összetevőként...
Rubia Tinctorum Root Powder (Festőbuzér gyökérpor) A Rubia Tinctorum Root Powder a festőbuzér növény szárított és finomra őrölt gyökeréből készült por, amelyet a kozmetikai formulákban természetes...
Rosmarinus Officinalis Water (Rozmaringvíz) A Rosmarinus Officinalis Water, azaz rozmaringvíz, a Rosmarinus officinalis leveleinek lepárlásával nyert kozmetikai összetevő, amely tonizáló, frissítő és...
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rozmaring illóolaj) A Rosmarinus Officinalis Leaf Oil a rozmaring leveleiből vízgőz-desztillációval nyert illóolaj, amelyet a kozmetikai formulákban élénkítő,...
Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (Rozmaringlevél-kivonat) A rozmarin leveleiből nyert növényi kivonat, amelyet a kozmetikai készítményekben antioxidáns, tonizáló, frissítő és bőrkondicionáló...
Rose Flower Oil/Extract (Rózsavirágolaj/-kivonat) A rózsa virágából nyert növényi eredetű aromás és bőrkondicionáló összetevő, amelyet finom, elegáns, virágos illata és ápoló tulajdonságai miatt...