unknown
×

Specifikációk

INCI
Capsicum Frutescens Fruit Extract
Státusz
Cosmos engedélyezett
Előállítás módja
CO2 extrakció
Növényi rész
gyümölcs
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
folyékony, vöröses
Oldhatóság
olajban
Adagolás
0.05 - 1.0 %
Főbb jellemzők
melegítő, fájdalomcsillapító, antibakteriális, gyulladásgátló, antioxidáns, antireumatikus, keringésjavító, hajerősítő
Kiemelt javallatok
reuma, ízületi gyulladás
Alkalmas
kozmetika, masszázs
TESTÁPOLÁS
Balzsamok, Testolajok, Lábkrémek, Kenőcsök/balzsamok
HAJÁPOLÁS
Fejbőrszérumok, Kezelések
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Chilipaprika CO2 kivonat

Nagyon koncentrált kivonat, amely hőfejlesztő, stimuláló és vérkeringést fokozó tulajdonságokkal rendelkezik, hagyományosan fibromialgia, reumatikus fájdalom, izom- és ízületi panaszok enyhítésére, valamint cellulitisz- és hajhullás elleni termékekben használatos.

BővebbenKevesebbet
1 268,73 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1316
0

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden használati utasítást, óvintézkedést, ... lehetséges interakciókat, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, és pontosságuk nem garantálható. Az Elemental nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozik a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.

Menü

Beállítások