unknown
×

Specifikációk

INCI
Urtica Dioica Leaf Powder
Státusz
Natural conform
Előállítás módja
szárítás, őrölve
Növényi rész
levél
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
por, zöldes
Oldhatóság
porokkal keverhető, vízzel elegyedő
Adagolás
1 - 10 %
Főbb jellemzők
gyulladásgátló, hajerősítő, regeneráló, faggyú szabályozó, öregedésgátló, antiiritáns, asztringens, tisztító, antioxidáns, allergiaellenes, tónusjavító
Kiemelt javallatok
hajhullás, hegek, korpa
Alkalmas
tisztálkodás
BŐRÁPOLÁS
Arctisztítók, Maszkok, Szérumok, Tonerek, Kezelések
HAJÁPOLÁS
Kondicionálók, Hajszérumok, Fejbőrápoló krémek, Fejbőrszérumok, Sampon tömb, Samponok, Kezelések
HIGIÉNIA
Tusfürdők, Arctisztítók, Samponok, Szappanok
BŐRTÍPUS
Minden bőrtípus, Pattanásokra hajlamos, Zsíros, Érett
HAJTÍPUS
Minden hajtípus, Zsíros, Töredezett
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Csalán por

A csalán bővelkedik ásványi sókban, flavonoidokban és galluszsavban. Főként hajszépítő és fejbőrkiegyenlítő alkalmazásokban használják, feszesítő és tonizáló hatásai miatt bőrápolásra is alkalmas.

BővebbenKevesebbet
694,94 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1302
0

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden használati utasítást, óvintézkedést, ... lehetséges interakciókat, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, és pontosságuk nem garantálható. Az Elemental nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozik a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.

Menü

Beállítások