unknown
×

Specifikációk

INCI
Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract
Státusz
Cosmos engedélyezett
Előállítás módja
CO2 extrakció
Növényi rész
levél, ágak, gallyak
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Megjelenés
folyékony, zavaros, félig viszkózus, barna
Illat, aroma
erős, jellegzetes , füves
Oldhatóság
olajban
Adagolás
0.05 - 0.4 %
Főbb jellemzők
antioxidáns, gyulladásgátló, antibakteriális, tisztító
Alkalmas
kozmetika, szappan
BŐRÁPOLÁS
Balzsamok, Arckrémek, Arcolajok, Szemránckrémek
TESTÁPOLÁS
Balzsamok, Testvajak, Testolajok, Krémek, Lotionok, Testápoló tömbök, Masszázsolajok, Körömolajok/krémek, Kenőcsök/balzsamok, Testradírok
HAJÁPOLÁS
Kondicionálók, Sampon tömb
FÉNYVÉDELEM
Krémek, Napolajok, Napozás utáni testápolók
GYEREKEK
Balzsamok, Krémek
SMINK
Alapozók, Korrektorok
BŐRTÍPUS
Minden bőrtípus, Pattanásokra hajlamos
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen, gyermekek elől elzárva tartandó

Antioxidáns rozmaring CO2 kivonat

Nagy hatékonyságú természetes kivonat, amely erős antioxidáns hatása miatt értékes a kozmetikumokban. Segít megelőzni a növényi olajok és illóolajok avasodását, késlelteti a növényi eredetű lipideket tartalmazó kozmetikai készítmények oxidációját. Gyulladáscsökkentő és bőrtisztító tulajdonságokkal is rendelkezik. 

BővebbenKevesebbet
914,40 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1262
0

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden használati utasítást, óvintézkedést, ... lehetséges interakciókat, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, és pontosságuk nem garantálható. Az Elemental nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozik a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.

Menü

Beállítások