unknown
×

Specifikációk

INCI
Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate
Egyéb megnevezések
Olivem® 1000
Státusz
Cosmos engedélyezett
Fenntarthatóság
természetes, megújuló forrásokból származik
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
krémfehér, pehely
Oldhatóság
olajban, vízben diszpergálható
Adagolás
1 - 7 %
HLB
~ 9
Alkalmas
kozmetika
BŐRÁPOLÁS
Arctisztítók, Szemránckrémek, Arckrémek, Sminklemosók
TESTÁPOLÁS
Krémek, Lotionok, Lábkrémek, Kézkrémek
HAJÁPOLÁS
Kondicionálók
GYEREKEK
Krémek
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Olliva emulgeáló

Természetes eredetű ön-emulgeáló összetevő, amelyet olaj-víz emulziókhoz terveztek, kiváló bőraffinitással és érzékszervi sokoldalúsággal. Elősegíti a vízben oldódó hatóanyagok bejuttatását az epidermiszbe.

BővebbenKevesebbet
1 041,27 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1172
0

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden használati utasítást, óvintézkedést, ... lehetséges interakciókat, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, és pontosságuk nem garantálható. Az Elemental nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozik a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.

Menü

Beállítások