unknown
×

Specifikációk

INCI
Sodium Hyaluronate
Státusz
Cosmos engedélyezett
Előállítás módja
biotechnológia, erjesztés
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
por, fehér
Oldhatóság
vízben
Adagolás
0.1 - 1.0 %
Részecskeméret
Molekulatömeg 1,0 - 1,6 mDa
Főbb jellemzők
hidratáló, védő, ránctalanító, bőrfeltöltő, bőrjavító, tónusjavító, hegesítő
Kiemelt javallatok
ráncok, finom vonalak, ekcéma, atópiás bőr
Alkalmas
smink, kozmetika, tisztálkodás, fényvédelem
BŐRÁPOLÁS
Szemránckrémek, Arckrémek, Szérumok, Tonerek, Kezelések, Borotválkozás/aftershave
TESTÁPOLÁS
Krémek, Lotionok, Kézkrémek
FÉNYVÉDELEM
Napozás utáni testápolók
GYEREKEK
Krémek
SMINK
Korrektorok, Alapozók
BŐRTÍPUS
Minden bőrtípus
TÁMOGATOTT TRENDEK
At-Home, Clean Beauty, Személyre szabott, Tudományos alapú , Well-aging
TÁROLÁS
nedvességre érzékeny, hűvös, száraz helyen, jól lezárt csomagolásban tárolandó

Hialuronsav HMW

A kozmetikumokban széles körben használt ideális természetes hidratáló tényezőnek tekintik, amely alkalmas a különböző bőrtípusok, éghajlattól és környezettől függetlenül. A HMW típus olyan funkciókkal rendelkezik, mint a lassan felszabaduló hidratálás, bőrregeneráló és bőrkenő hatás, sűrű védő és lélegző réteget képez a bőr felszínén, nagyszerű érzetet nyújt.

BővebbenKevesebbet
1 113,28 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1374
0

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden használati utasítást, óvintézkedést, ... lehetséges interakciókat, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, és pontosságuk nem garantálható. Az Elemental nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozik a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.

Menü

Beállítások