Specifikációk

INCI
Olea Europaea Fruit Oil, Hypericum Perforatum Flower Extract
Státusz
Natural conform
Minősítés
kozmetikai minőségű
Előállítás módja
macerálás
Növényi rész
virág
Feldolgozás
etoxilezés, besugárzás, szulfonálás, hidrogénezés nélkül
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
folyékony, vöröses
Illat, aroma
jellemző
Adagolás
1 - 100 %
Olvadáspont
szobahőmérsékleten folyékony
Szappanosítási index
185 - 195
Főbb jellemzők
fájdalomcsillapító, gyulladásgátló, bőrnyugtató, hegesítő
Alkalmas
kezelések, masszázs, kozmetika
BŐRÁPOLÁS
Arckrémek, Arcolajok, Szérumok, Kezelések, Balzsamok, Maszkok
TESTÁPOLÁS
Krémek, Lotionok, Balzsamok, Testvajak, Testolajok, Kenőcsök/balzsamok, Masszázsolajok, Kézkrémek, Lábkrémek
HAJÁPOLÁS
Kondicionálók, Kezelések
BŐRTÍPUS
Száraz , Érzékeny, MInden bőrtípus
HAJTÍPUS
Minden hajtípus
TÁMOGATOTT TRENDEK
At-Home, Clean Beauty, Személyre szabott, Skinimalism, Waterless, Well-aging
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Orbáncfű olaj

Hiperforinban, hipericinben és flavonoidokban gazdag olaj, jótékony gyulladáscsökkentő, hegesítő és fájdalomcsillapító hatású, régi hagyománya van a bőrgyógyászati ​​alkalmazások terén. Az irritált, száraz és repedezett bőrt nyugtató hatása miatt ismert olaj enyhíti az irritációt, a bőrpírt és a viszketést.

BővebbenKevesebb mutatása
1 109,85 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1556
Kedvelem1
0
Hozzáadás a kívánságlistához(27)
Leírás

Hiperforinban, hipericinben és flavonoidokban gazdag olaj, jótékony gyulladáscsökkentő, hegesítő és fájdalomcsillapító hatású, régi hagyománya van a bőrgyógyászati ​​alkalmazások terén. Az irritált, száraz és repedezett bőrt nyugtató hatása miatt ismert olaj enyhíti az irritációt, a bőrpírt és a viszketést.

Olajos macerátum, amelyet orbáncfűvirágok olívaolajban történő áztatásával nyernek.

Összetevők: Olea Europaea Fruit Oil, Hypericum Perforatum Flower Extract

TULAJDONSÁGOK

fájdalomcsillapító és sebgyógyító tulajdonságairól ismert
nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású
a hiperforin serkenti a keratinociták növekedését
elősegíti az égési- és egyéb sebek, a herpesz természetes gyógyulását
megnyugtatja a bőrt és csillaptja az irritációt, a bőrpírt és a viszketést
hatásos a gyulladt, száraz vagy repedezett bőr ápolásában

ZSÍRSAV PROFIL

Palmitic (C16:0) 14%
Palmitoleic acid (C16:1) 4%
Stearic acid (C18:0) 3%
Oleic acid (C18:1) 65%
Linoleic acid (C18:2) 12%
Linolenic acid (C18:3) 2%
Arachidic acid (C20:0) 0.7%
Eicosenoic acid (C20:1) 0.4%
Behenic acid (C22:0) 0.2%
Erucic acid (C22:1) 0.1%

HASZNÁLATI JAVASLATOK

alkalmazható önmagában a bőrre és hajra

egyéb növényi olajokkal és vajakkal, illóolajokkal és zsíroldékony hatóanyagokkal keverve

felhasználható kozmetikai készítmények széles skálájához

 

különböző bőrápolási alkalmazások összetevőjeként: sportsérülések, zúzódások, myalgia, hegek, kisebb sebek és égési sérülések, leégés, bőrhorzsolások és véraláfutásos bőrfelületek kezelésére, irritált, száraz és repedezett bőr ápolására szánt készítményekbe
emulziók, balzsamok, krémek, kenőcsök összetevőjeként
masszázsolajként merevség, izom- vagy idegfájdalom esetén

BIZTONSÁGI ADATOK

kozmetikai felhasználásra

 

BővebbenKevesebb mutatása
Termék részletei
M-1556

Specifikus referenciák

upc
E100-3
ean13
6424414019740
Kapcsolódó receptek

Termékértékelések / Q&A

Átlagos értékelés

5.0
4 Vélemények
Kiváló 4
0
Közepes 0
Szegény 0
Szörnyű 0

  • Vélemények (4)
  • Kérdések és válaszok (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Hozzászólás írása

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válaszok @ANSWERS_NB@ Megjegyzések @COMMENTS_NB@
Írjon választ Hozzászólás hozzáadása
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Hozzászólás hozzáadása
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Válasz

Menü

Beállítások

Jelentkezzen be a kedvelt tételek mentéséhez

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Bejelentkezés