unknown
×

Specifikációk

INCI
Achillea Millefolium Oil
Státusz
100% pure & natural, E.O.B.B.B.D. botanikailag és biokémiailag meghatározott
Minősítés
kozmetikai minőségű
Előállítás módja
vízgőz-desztilláció
Növényi rész
légi részek, virág
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Főbb alkotóelemek
chamazulene, sabinene, beta-caryophyllene, germacrene
Megjelenés
kékes, folyékony, közepes viszkozitású
Illat, aroma
füves, frissítő, enyhén édeskés
Illatjegy
szívillat
Oldhatóság
olajban, etanolban
Adagolás
IFRA-nak megfelelően
Főbb jellemzők
gyulladásgátló, bőrjavító, görcsoldó, bőrnyugtató, hegesítő, regeneráló, allergiaellenes
Kiemelt javallatok
ráncok, finom vonalak
Alkalmas
kozmetika, aromaterápia, kezelések
BŐRÁPOLÁS
Arckrémek, Kezelések
TESTÁPOLÁS
Testvajak, Testolajok, Kenőcsök/balzsamok, Balzsamok
BŐRTÍPUS
Pattanásokra hajlamos, Érett, Érzékeny
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen, gyermekek elől elzárva tartandó

Cickafark illóolaj

Gyulladáscsökkentő, nyugtató és bőrregeneráló vegyületekben gazdag, csodálatos kék illóolaj, amelyet hagyományosan az irritált vagy problémás bőr ápolására, de a bőröregedés jelei ellen is használnak.

BővebbenKevesebbet
4 059,94 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1509
0

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden használati utasítást, óvintézkedést, ... lehetséges interakciókat, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, és pontosságuk nem garantálható. Az Elemental nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozik a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.

Menü

Beállítások