unknown
×

Specifikációk

INCI
Withania Somnifera Root Powder
Egyéb megnevezések
Indian Ginseng
Státusz
Natural conform
Beszerzési és gyártási lánc
közvetlenül Indiából
Előállítás módja
szárítás, őrölve
Növényi rész
gyökerek
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
por, bézs
Oldhatóság
olajjal elegyedő, vízzel elegyedő, porokkal keverhető
Adagolás
1 - 50 %
Főbb jellemzők
tónusjavító, regeneráló, hegesítő, antioxidáns, ránctalanító
Kiemelt javallatok
hegek, ráncok, finom vonalak, horzsolások, sebek
BŐRÁPOLÁS
Balzsamok, Arckrémek, Arcolajok, Maszkok, Szérumok, Tonerek, Kezelések
TESTÁPOLÁS
Testolajok, Testvajak, Krémek, Lotionok, Masszázsolajok, Testradírok
HAJÁPOLÁS
Kondicionálók, Hajszérumok
BŐRTÍPUS
Minden bőrtípus, Érett
HAJTÍPUS
Minden hajtípus
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Ashwagandha por

Adaptogén növényi por, ideális bőrfiatalító készítményekben, segít megvédeni a bőrt az oxidatív stressz okozta károsodástól, erősíti és élénkíti a bőrt, küzd a fáradtság és az öregedés jelei ellen.

BővebbenKevesebbet
1 540,76 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1484
0

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden használati utasítást, óvintézkedést, ... lehetséges interakciókat, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, és pontosságuk nem garantálható. Az Elemental nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozik a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.

Menü

Beállítások