Specifikációk

INCI
Carthamus Tinctorius Seed Oil
Státusz
Natural conform
Minősítés
élelmiszer minőségű, kozmetikai minőségű
Előállítás módja
sajtolás, finomítás , extrakció
Növényi rész
magok
Feldolgozás
etoxilezés, besugárzás, szulfonálás, hidrogénezés nélkül
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Adalékanyagok
mentes
Tartósítószerek
nélkül
Megjelenés
folyékony, tiszta, világossárga
Textúra
könnyű
Illat, aroma
enyhe, jellegzetes
Adagolás
1 - 100 %
Olvadáspont
szobahőmérsékleten folyékony
Szappanosítási index
186-198
Főbb jellemzők
bőrpuhító, öregedésgátló, regeneráló, tápláló
Alkalmas
kozmetika
BŐRÁPOLÁS
Szemránckrémek, Szérumok, Arckrémek, Arcolajok
TESTÁPOLÁS
Testvajak, Testolajok, Krémek, Lotionok, Kézkrémek
HAJÁPOLÁS
Kondicionálók, Hajszérumok
BŐRTÍPUS
MInden bőrtípus, Normál, Vegyes (kombinált), Zsíros, Érett
HAJTÍPUS
Töredezett, Száraz , Normál
TÁMOGATOTT TRENDEK
At-Home, Clean Beauty, Személyre szabott, Men's Grooming, Skinimalism, Waterless, Well-aging
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Sáfrányos szeklice olaj

Könnyű lágyító, hidratáló és tápláló, többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag olaj, amely minden bőrtípusra és hajápolásra alkalmas. Kiváló bőrbehatoló tulajdonságainak következtében hozzájárul az egészséges bőr megőrzéséhez. Regeneráló és öregedésgátló hatása révén jótékonyan hat a bőrre, különösen hasznos a száraz és az érett bőrre, a sötét karikákra, a bőrpírral érintett bőrre, a rosaceára.

BővebbenKevesebb mutatása
987,55 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1391
Kedvelem1
0
Hozzáadás a kívánságlistához(42)
Leírás

Könnyű lágyító, hidratáló és tápláló, többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag olaj, amely minden bőrtípusra és hajápolásra alkalmas. Kiváló bőrbehatoló tulajdonságainak következtében hozzájárul az egészséges bőr megőrzéséhez. Regeneráló és öregedésgátló hatása révén jótékonyan hat a bőrre, különösen hasznos a száraz és az érett bőrre, a sötét karikákra, a bőrpírral érintett bőrre, a rosaceára.

Könnyű textúrájú, nem hagy zsíros nyomot a bőrön. Gazdag linolsav (omega-6), K- és E-vitamin, valamint antioxidáns forrás.

 

Összetevők: Carthamus Tinctorius Seed Oil

TULAJDONSÁGOK

lágyító, tápláló, megőrzi a bőr lipidrétegét
segít fenntartani a bőr hidratáltságát
K-vitamin-tartalmának köszönhetően segít a rosacea által érintett bőr ápolásában
segít csökkenteni a bőrpírt és a bőr helyreállítására hat
könnyű textúrájú, könnyen beszívódik a bőrbe
antioxidáns és öregedésgátló, segít a bőr öregedésének jelei ellen küzdeni
regeneráló, szerkezetátalakító, növeli a bőr rugalmasságát
védi a hajat a káros környezeti tényezők és a kiszáradás ellen
táplálja a hajszálakat és egészséges megjelenést kölcsönöz nekik

ZSÍRSAV PROFIL

Saturated fatty acids (C:14) 0.2%
Myristic acid (C14:0) 0.2%
Palmitic acid (C16:0) 7%
Stearic acid (C18:0) 3%
Oleic acid (C18:1) 15%
Linoleic acid (C18:2) 76%
Linolenic acid C18:3) 1%
Arachidic acid (C20:0) 1%
Ecosenoic acid (C20:1) 1%
Behenic acid (C22:0) 1%

HASZNÁLATI JAVASLATOK

alkalmazható önmagában a bőrre és hajra

egyéb növényi olajokkal és vajakkal, illóolajokkal és zsíroldékony hatóanyagokkal keverve

felhasználható kozmetikai készítmények széles skálájához


bőr- és hajápolási termékek készítéséhez összetevőként minden bőrtípusra, különösen az érett, száraz, sérült, érzékeny bőrre alkalmas.
bőrkészítményekben a nedvesség pótlására szolgál
száraz és sérült hajápoló készítményekben
hajkrémek és szérumok, hajkondicionálók, hajmaszkok összetevőjeként

BIZTONSÁGI ADATOK

nincs szükség külön intézkedésekre

BővebbenKevesebb mutatása
Termék részletei
M-1391

Specifikus referenciák

ean13
6424414014394
upc
C009-1.B09

Termékértékelések / Q&A

Átlagos értékelés

5.0
8 Vélemények
Kiváló 8
0
Közepes 0
Szegény 0
Szörnyű 0

  • Vélemények (8)
  • Kérdések és válaszok (2)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Hozzászólás írása

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válaszok @ANSWERS_NB@ Megjegyzések @COMMENTS_NB@
Írjon választ Hozzászólás hozzáadása
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Hozzászólás hozzáadása
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Válasz
Kapcsolódó receptek

Menü

Beállítások

Jelentkezzen be a kedvelt tételek mentéséhez

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Bejelentkezés