unknown
×

Specifikációk

INCI
Parfum / Aroma
Minősítés
kozmetikai minőségű, élelmiszer minőségű
Megjelenés
folyékony, sárgás
Adagolás
0.2 - 5.0 %
Alkalmas
tisztálkodás, szájhigiénia, kozmetika, parfüméria
BŐRÁPOLÁS
Arctisztítók, Arckrémek, Micellás oldatok, Szérumok, Tonerek
TESTÁPOLÁS
Testvajak, Balzsamok, Krémek, Lotionok
HAJÁPOLÁS
Kondicionálók, Samponok
GYEREKEK
Higiéniai termékek, Krémek, Samponok
HIGIÉNIA
Fürdőbombák, Tusfürdők, Arctisztítók, Szájápolás, Samponok
SMINK
Ajakbalzsamok, Rúzsok/szájfények
TÁROLÁS
hűvös, száraz, napfénytől védett helyen, gyermekek elől elzárva tartandó

Aromás sárgabarack kivonat

Gabonaalkoholon alapuló gyümölcskoncentrátumból nyert természetes aroma. A kozmetikumoknak és piperecikkeknek autentikus érett sárgabarack illatot és aromát kölcsönöz.

BővebbenKevesebbet
1 086,99 Ft
* Különleges rendelés

A *-gal jelölt termékek különleges megrendelésre kaphatók.

Az egyedi megrendelésként megjelölt termékek a megrendelés kifizetése után készülnek el, és a megrendeléstől számított legalább 3 munkanapon belül szállíthatóak. A szállítási idő hosszabb is lehet, ebben az esetben az értékesítési osztály e-mailben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy minden részletet megbeszéljenek.

Fenntartjuk a jogot, hogy különösen nagy súlyú/mennyiségű megrendelések esetén szállítási díjat alkalmazzunk, ebben az esetben az ügyféllel felvesszük a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket választja ki a szükséges mennyiségben.

A különleges megrendelésre kapható termékek nem küldhetők vissza, mivel azokat kifejezetten csak az ügyfél megrendelésére palackozzák/dózerolják.

Kiszerelés
Termék kód:
M-1338
0

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden használati utasítást, óvintézkedést, ... lehetséges interakciókat, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, és pontosságuk nem garantálható. Az Elemental nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozik a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.

Menü

Beállítások